Vopsea lavabila pentru exterior de calitate

ColorMagic.ro. – Vopsea lavabila pentru exterior – Calitatea nu este o alegere, ci un stil de viata

Intretinerea suprafetelor exterioare ale propriei locuinte este la fel de importanta ca atentia oferita interioarelor, tocmai de aceea produsele folosite trebuie sa fie unele de calitate. O vopsea lavabila pentru exterior este o alegere buna atat in ceea ce priveste intretinerea peretilor exteriori, dar si a suprafetelor adiacente care se afla in proximitatea locuintei.

In ceea ce priveste atentia acordata acestor suprafete, in alegerea produselor trebuie sa se tina cont de avantajele pe care le ofera si de faptul ca este necesara asigurarea unor masuri impotriva factorilor daunatori.

ColorMagic.ro pune la dispozitia clientilor tipuri de vopsea lavabila pentru exterior care asigura o buna intretinere a suprafetelor.

Care sunt avantajele acestui produs?

• problema foarte des intalnita este reprezentata de efectul distructiv pe care fenomenele extreme il au asupra suprafetelor vopsite, insa cu ajutorul unei asemenea vopsele, acest pericol este inlaturat.

• Dupa aplicare, mirosul este inexistent, caci de cele mai multe vopseaua difuzeaza un miros intepator, foarte greu de suportat.

• Puterea de acoperire este una semnificativa, caci suprafetele exterioare au, de cele mai multe ori, marimi impresionante.

• Trecerea timpului nu isi pune amprenta asupra nuantei, caci folosirea unei vopsea lavabila pentru exterior asigura intensitatea culorii chiar si dupa cativa ani de la momentul vopsirii.

• Este posibil aplicabilitatea pe o gama variata de materiale, precum lemnul, zidul, caramida sau chiar rigipsul.

• Nu este nevoie de foarte mult timp pentru ca vopseaua sa se usuce, intrucat aceste produse asigura avantajul unei uscari rapide.

Majoritatea acestor vopsele lavabile pentru exterior sunt fabricate pe baza de apa, lucru care asigura rezistenta in fata murdariei, fiind mult mai rezistenta in timp.

Pentru nuantarea suprafetelor din lemn, lacul Sikkens Cetol TGL Satin este o alegere perfecta, intrucat asigura protectia lemnului si protejeaza impotriva radiatiilor UV. Structura lemnului nu este afectata, ramanand vizibila, lacul este rezistent la apa si se poate aplica in strat gros.

Un produs de finisare este necesar pentru suprafetele exterioare iar cu ajutorul emailului satinat Sikkens Rubbol Satura, finisajul unei suprafete se realizeaza la cel mai inalt nivel.

Acesta asigura rezistenta in fata deteriorarilor si a zgarieturilor, culoarea nu se va ingalbeni odata cu trecerea timpului iar curatarea suprafetei se poate realiza foarte usor, doar cu ajutorul unor detergenti obisnuiti.

Suprafetele din exterior necesita o ingrijire atenta, caci factorii daunatori, care pot afecta culoarea si suprafata, sunt mult mai insemnati si in numar mai mare decat in cazul suprafetelor interioare. Tocmai de aceea, tratarea acestora cu produse de calitate este o alegere inteligenta.

Compania ColorMagic comercializeaza vopseluri ale marcilor Sikkens, Levis si Trimetal, marci belgiene si olandeze

Sediul acesteia se afla atat in apropierea Bucurestiului, in Chitila, judetul Ilfov, pe str. Cartierului, nr. 16, cat si in Brasov, adresa fiind urmatoarea:
Str. Fdt. Harmanului, nr. 2, complex Duplex2
In cazul in care aveti intrebari sau nelamuriri, angajatii va stau la dispozitie la urmatoarele numere de telefon:
0724 336 280 (Bucuresti)
0734 736 842 (Brasov)
Pentru mai multe detalii, accesati pagina web www.colormagic.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *