Volvo de vanzare

LeasingAutomobile.ro – Tot ce trebuie sa stii despre achizitia de masini Volvo de vanzare din parcurile auto din Arad si Galati

Tot mai multi pasionati de masini performante doresc sa obtina cele mai avantajoase posibilitati de finantare pentru contractare a unuia dintre cele doua tipuri principale de leasing: financiar sau operational.

In cazul in care doriti sa achizitionati masini Volvo de vanzare este foarte important sa cunoasteti toate informatiile necesare pentru ca prin experienta de cumparare sa beneficiati de cele mai bune conditii de finantare.

????????????????????????????????????

volvo de vanzare

Volvo de vanzare – 90 de ani de istorie si traditie in productia de automobile

Putini stiu insa ca la inceputurile ei, Volvo a fost o fabrica producatoare de rulmenti, iar abia dupa 12 ani de la inaugurare a devenit o companie constructoare de masini.

Primul model de masina produs de suedezii de la Volvo a fost lansat oficial pe data de 14 aprilie 1927, automobilul fiind poreclit mai tarziu “Jakob”. In primul an de la lansarea pe piata acesta a fost vandut in 297 de exemplare.

Cei doi ingineri suedezi care au pornit afacerea si-au propus sa construiasca o masina capabila sa reziste atat conditiilor nefavorabile ale drumurilor din Suedia, cat si temperaturilor extrem de scazute specifice iernilor din peninsula scandinava.

Pe parcursul a 80 de ani de activitate (intre 1927 si 2007), conform statisticilor, Volvo a produs si eliberat pe piata un numar de aproximativ 15 milioane de automobile. In anul 2015 compania a atins o cifra record in vanzari pe plan mondial, aceasta ridicandu-se la peste 500.000 de exemplare.

Cum putem sa intram in posesia unui autoturism comercializat de compania Leasing Automobile?

Compania Leasing Automobile pune la dispozitia clientilor sai mai multe metode prin care acestia pot intra in posesia autoturismului dorit. Aceste modalitati sunt:

• Metoda contractului de leasing care reprezinta o metoda simpla, eficienta si extrem de sigura pentru beneficiarii acestuia. Pentru a garanta o eficienta maxima, Leasing Automobile detine parteneriate cu mai multe firme cu experienta in domeniul contractului de leasing, firme care si-au castigat renumele national si international prin seriozitate si promptitudine : BRD, OLX, Idea Leasing, BT LEASING, Raiffeisen LEASING, Tiriac Leasing, Garanti Leasing, AUTOVIT.RO, IMPULS LEASING sau Cetelem ;

• Metoda schimbului de masini prin serviciul BUY BACK care este o metoda extrem de inedita si avantajoasa, oferind masina dumneavoastra veche, la schimb pe una pe care o puteti regasi in parcul auto al companiei Leasing Automobile ;

• Modalitatea achizitionarii la pret intreg a automobilului pe care doriti sa-l detineti.

Datorita serviciului de vanzari masini, compania Leasing Automobile ofera accesibilitate, profesionalism si calitate. Astfel, beneficiati de servicii profesionale care va garanteaza o experienta favorabila, din toate punctele de vedere ale achizitiei.

Date de contact

Pentru intrebari, detalii suplimentare sau comenzi, va invitam sa luati legatura cu operatorii telefonici ai companiei care va vor raspunde cu seriozitate la orice intrebare la numerele de telefon:

0741 41 44 88

0741 41 44 66

Pentru a vizualiza modelel din categoria Volvo de vanzare si numeroase alte marci disponibile, acceseaza parcul auto online leasingautomobile.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *