Vinerea Neagra 2018 – Pregatirile pentru cel mai mare eveniment de discount al anului au inceput deja

Vinerea Neagra 2018

Vinerea Neagra 2018 se apropie cu pasi rapizi, ceea ce inseamna ca trebuie sa ne pregatim pentru o noua sesiune intensa de cumparaturi. Dar care este data oficiala si la ce reduceri ne putem astepta?

In mai putin de o luna incepe Vinerea Neagra 2018, adica cel mai mare eveniment de discount din an. Retailerii online si offline se pregatesc deja de luni de zile pentru aceasta campanie de proportii.

Normal ca si noi ne pregatim pentru viitoarea sesiune de shopping, dar la ce data incep reducerile si in ce vor consta acestea?

Vinerea Neagra 2018 – data oficiala este pe 16 noiembrie

Esti gata de Vinerea Neagra 2018? In curand va incepe numaratoarea inversa pana la marele eveniment, care are ca data oficiala anul acesta ziua de 16 noiembrie!

Asadar, in mai putin de o luna va debuta cea de-a 8-a editie a Black Friday-ului autohton, iar asteptarile sunt cat se poate de mari.

Cel care da tonul in fiecare an este eMAG, considerat si “tatal” faimoasei campanii de discount din Romania. Retailerul si-a anuntat deja participarea la eveniment in data de 16 noiembrie, iar multe alte magazine ii vor calca pe urme.

Cu toate ca aceasta este data “oficiala” pentru anul acesta, o serie de magazine vor incepe cu siguranta reducerile mai devreme – exista cateva care au chiar in acest moment oferte “negre”. Fiecare retailer alege propriile strategii de promovare intr-o perioada in care competitia este atat de mare.

Data oficiala avem – 16 noiembrie 2018 – dar ce reduceri ne sunt pregatite pentru Vinerea Neagra 2018? Acesta este un lucru pe care nu-l stim inca sigur si desigur ca variaza de la magazin la magazin.

In editiile trecute, ofertele de Black Friday au atins procente maxime de discount de pana la -80%, -90% si chiar pana la -99% in anumite cazuri. Dupa asemenea campanii, normal ca ne asteptam la oferte cel putin la fel de bune si avem mari sperante ca asteptarile nu vor fi in zadar.

Nu mai este mult pana la evenimentul de discount, dar exista lucruri pe care le putem face pentru a ne pregati din vreme pentru cumparaturi? Cu siguranta!

In primul rand, daca nu am facut-o deja, nu ar fi rau sa incepem sa punem ceva bani de-o parte pentru micile bucurii. In al doilea rand, putem sa ne facem deja conturi pe site-urile preferate, iar majoritatea ne permit si intocmirea unor wishlist-uri, ca sa ne fie mai usor sa “vanam” produsele pe care am pus ochii.

Nu ar strica nici sa ne abonam la newsletter-urile magazinelor favorite si chiar sa ne instalam aplicatiile pe dispozitivele mobile, in cazul celor care au asa ceva. Tot ce este necesar pentru a ne asigura ca prindem cele mai interesante oferte!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *