Urari de Sfantul Ion – Texte originale pentru mesaje pe sms sau facebook de Sfantul Ion

Urari de Sfantul Ion – Texte originale pentru mesaje pe sms sau facebook cu La multi ani de Sf. Ion

In fiecare an in data de 7 ianuarie il sarbatorim pe Sfantul Ion si pe toti cei care poarta numele Ion, Ioan, Ioana sau nume derivate din acestea. Astfel este frumos sa le trimitem urari prietenilor si iubitilor sarbatoriti in ziua de Sfantul Ion.

Pentru acest lucru vin in ajutorul vostru cu cateva texte originale pentru mesaje de trimis pe sms sau de postat pe facebook, toate urari si felicitari frumoase personalizate pentru Sfantul Ion.

Surprinde-ti prietenii intr-un mod placut cu urarea ta de Sfantul Ion!

– Sanatate, frumusete, vise, adevar, incredere, iubire. De aceste lucruri sa ai parte de ziua ta si in zilele ce vor urma! La Multi Ani de Sfantul Ion!

– Fie ca darul iubirii, al fericirii, al implinirii sa fie ale tale incepand de astazi, de ziua ta! La multi ani, Ioana!

– Fie ca aceasta zi de Stantul Ion sa te duca pe culmi si mai inalte de succes si prosperitate. Sa ai o zi frumoasa! La multi ani!

– De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sanatate, de toate sa ai parte! La multi ani, Ioane!

– Un cer albastru fara nori, In calea ta sa fie, Sa ai in viata numai flori, Noroc si bucurie! La multi ani de Sfantul Ion!

– Sa-ti dea Domnul sanatate, judecata inteleapta, viata lunga pamanteasca, ce-ti doresti bun sa se implineasca! La multi ani!

– Inlatura tot ce e rau, lasa-l pe Sfantul Ion sa deschida un capitol fericit din viata ta! La multi ani cu sanatate, Ioane!

– O inima perfecta este o inima care nu a daruit niciodata iubire! Eu iti dau azi o bucatica din inima mea si sper ca poate intr-o zi imi vei putea da si tu o bucatica din a ta. Vom fi doua inimi imperfecte dar mai fericite decat orice alte inimi perfecte! La multi ani, iubitul meu!

– Ti-as ura tot binele din lume, dar iti urez simplu,”sa ai parte de mult bine”… Nu-ti pot ura TOT binele pentru ca mai vreau sa ramana si pentru mine! Te pup si o zi frumoasa prietene! La multi ani de Sf. Ion!

– Frunza verde de marar azi e ziua ta iar! Te urez ca de fiecare data, azi sa o facem si mai lata! Sa dam iama-n veselie si asa tot anu’ sa ne tiie! La multi ani, Ionica draga, te-asteptam cu bucurie, sa ne-apucam de paranghelie!

– E 7 Ianuarie si eu beau deja in cinstea ta! Ioane, sa ne traiesti ani o mie, La multi ani cu prietenie!

– Multa sanatate si La Multi Ani, la multe like-uri si la multi bani!

– Trenule masina mica, adu-i vagoane pline de fericire lui Ionica, Sa paseasca doar pe drumul drept si sa fie mereu intelept! La multi ani prietene, de Sfantul Ion!

Cam acestea ar fi cele cateva propuneri ale lui www.codrosu.ro pentru urari cu ocazia Sfantului Ion. In cazul in care mai stiti si voi alte urari cu felicitari pentru mesaje pe sms sau facebook de Sfantul Ion, dintre cele mai frumoase, mai noi, mai haioase si mai originale mesaje de zi nume, daca vreti le puteti impartasi cu noi la sectiunea de comentarii. La multi Ani de Sfantul Ion, tuturor Ioneilor si Ionicilor!

1 comment for “Urari de Sfantul Ion – Texte originale pentru mesaje pe sms sau facebook de Sfantul Ion

  1. January 26, 2017 at 09:28

    La multi ani Ionica vere , sa ramai tot cu putere .
    Iar in anul ce porneste sa ne dai o veste buna :
    Cum ca ai ajuns pe Luna !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *