Trotineta electrica, un moft necesar?

Trotinetele electrice sunt foarte des intalnite in zilele noastre datorita numeroaselor avantaje pe care le ofera oamenilor. Cu totii am intalnit cel putin o data o trotineta electrica in trafic, in fata unei cafenele sau in scara unui bloc.

Printre principalele avantaje pe care le ofera trotinetele electrice ar fi faptul ca intr-un oras aglomerat ai sanse mai mari sa ajungi la serviciu, la facultate sau la o intalnire mult mai repede decat cu o masina.

Astazi va prezentam un model nou al celor de la E-Twow care este produs dupa un concept inovator la Craiova. E-Twow a ajuns sa fie unul dintre cele mai importante nume din industria vehiculelor electrice pe doua roti, la nivel mondial.

Printre ultimele noutati se afla si Booster Plus S care este o trotineta electrica cu baterie Samsung. Acest model va ofera o autonomie de pana la 35 km si o viteza maxima de pana la 36km/h. Greu de crezut, nu? Ei bine, este adevarat. Este o trotineta rapida foc, silentioasa si cu un design pe masura asteptarilor.

Aveti optiunea inclusiv de pilot automat, trebuie doar sa apasati maneta acceleratiei si mentineti timp de 5 secunde o viteza constanta pentru a activa optiunea de pilot automat. Avantajul trotinetelor electrice de la E-Twow este faptul ca sunt pliabile, astfel ca sunt mai usor de transportat sau depozitat.

Trebuie sa mentionam si faptul ca sunt foarte usor de incarcat, ele avand un ciclu complet in 2-3h, iar in cazul in care ramai fara energie trotineta se poate folosi si in modul clasic.

1 comment for “Trotineta electrica, un moft necesar?

  1. April 23, 2021 at 15:06

    Nu as spune ca trotineta electrica este o necesitate, insa cu siguranta poate fi de mare ajutor in unele situatii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *