Top 5 cele mai frumoase actrite de la Hollywood

De-a lungul timpului, au existat multe femei frumoase pe care am avut ocazia sa le admiram la cinema sau pe micul ecran. In timp ce unele sunt considerate frumoase si atat, altele au puterea de a capta atentia de la prima privire, hipnotizand prin farmecul lor ravasitor.

Iata un scurt top cu cele mai frumoase actrite de la Hollywood, din trecut si din prezent:

1. Audrey Hepburn

Nu numai o actrita desavarsita, dar si un adevarat fashion icon, Audrey Hepburn s-a nascut la Bruxelles, in anul 1929. Prima parte a tineretii si-a petrecut-o intre Belgia, Anglia si Olanda, unde a studiat baletul. Din cauza unor probleme de sanatate dar si a inaltimii sale, Audrey s-a reorientat catre actorie, unde s-a facut remarcata inca din primele roluri. Jucand in rolul principal in “Vacanta la Roma”, Audrey Hepburn a devenit prima actrita care a castigat Oscarul, Globul de Aur si un premiu BAFTA pentru o singura interpretare. Cel mai faimos rol al sau a fost insa cel din “Mic dejun la Tiffany”, unde ne-o amintim in celebra sa rochie neagra creata de Givenchy. Interpretand roluri de femeie jucausa si dragalasa, Audrey Hepburn este considerata de multi ca cea mai frumoasa femeie din istoria Hollywood-ului.

2. Angelina Jolie

Angelina Jolie este simbolul frumusetii si al puterii. Nascuta in 1975 in Los Angeles, California, ea a avut o copilarie dificila, instrainandu-se de tatal sau, celebrul actor Jon Voight, din cauza infidelitatilor sale conjugale. Angelina a devenit faimoasa dupa ce a jucat in rolul Larei Croft. Ea a devenit insa si mai placuta de public dupa ce a jucat in “Domnul si Doamna Smith”, unde avea sa se indragosteasca de viitorul sau sot, Brad Pitt, cu care are sase copii, trei naturali si trei infiati. Angelina Jolie nu este doar o actrita frumoasa; datorita talentului sau, ea a fost premiata de-a lungul timpului cu mai multe premii importante, inclusiv cu un Oscar.

3. Jessica Alba

Jessica Alba s-a nascut in 1981 in Pomona, California, fiind de origine daneza, franceza, canadiana si mexicana. Ea si-a inceput cariera de actrita inca din primii ani de adolescenta, cand s-a facut remarcata pentru rolurile din “Camp Nowhere” si “The Secret World of Alex Mack”. Jessica a devenit insa faimoasa datorita rolului principal pe care l-a avut in “Dark Angel”, la 19 ani, ea jucand si in alte filme foarte apreciate, precum “Honey” si “Into dhe Blue”. Cu un corp atletic si tonifiat si cu un zambet seducator, Jessica Alba este, cu siguranta, una dintre cele mai frumoase actrite de la Hollywood.

4. Catherine Zeta Jones

Catherine Zeta Jones s-a nascut in 1969 in Swansea, Tara Galilor. Ea a devenit cunoscuta in Cetatea Filmului pentru rolul sau din “Masca lui Zoro”. Curand, ea a castigat un premiu Oscat pentru cea mai buna actrita in rol secundar in thriller-ul “Chicago”. Avand trasaturi exotice si o privire seducatoare, Catherine este mereu inclusa in topurile celor mai frumoase actrite de la Hollywood.

5. Charlize Theron

Nascuta in 1975 in Africa de Sud, unde si-a petrecut intreaga copilarie, Charlize Theron este o actrita remarcabila, cu o alura de femeie gingasa datorita trasaturilor sale angelice. Faima si-a dobandit-o in rolul din celebrul film “Avocatul Diavolului”, urmand ca nu dupa multa timp sa fie premiata cu un premiu Oscar si cu un Glob de Aur pentru rolul de cea mai buna actrita in filmul “Monster”. Dupa cum se vede in reclamele sale pentru marca Dior, Charlize are o figura fermecatoare, cu un amestec interesant de frumusete si caldura suprarealista.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *