TICTrans – Cele mai bune servicii de coletarie international

Atunci cand oamenii pleaca sa munceasca in strainatate, unele dintre cele mai dese activitati pe care le desfasoara sunt trimiterea si primirea de colete. Acest lucru este perfect normal avand in vedere faptul ca marea majoritate isi doresc sa aiba grija de familie, sa le asigure celor dragi tot ce au nevoie, inclusiv sa le trimita mici cadouri sau atentii specifice tarii in care merg sa lucreze.

Tocmai de aceea, serviciile de transport colete sunt atat de cautate. Din acest motiv, piata ofera o multitudine de oferte in functie de destinatie, de greutatea coletului, de adresa sau termenele de livrare si lista poate continua.

La o simpla analiza, foarte multi romani nu fac o cercetare amanuntita atunci cand e vorba de servicii de trimitere colete. Tocmai de aceea, am decis sa facem o mica prezentare a beneficiilor oferite de unul dintre principalii furnizori de coletarie nationala si international – TICTrans.ro.

Alegand TICTrans, poti trimite colete in Europa, direct la domiciliu. Simplu, eficient si rapid. De ce am spus rapid? Fiindca in mai putin de o saptamana, coletul ajunge la destinatie. Un alt beneficiu este acela ca este cel mai ieftin mod de a transporta colete international. Mai mult decat atat, compania TICTrans ofera bonusuri si reduceri clientilor fideli. De asemenea, angajatii TICTrans au grija de coletul dumneavoastra, garantand ca ajunge in siguranta la destinatie. Coletul este manevrat intotdeauna cu grija, evitand de cele mai multe ori accidentele. Personalul este foarte orientat catre client. Cel mai important pentru ei este ca dumneavoastra sa fiti multumiti si sa reveniti cu drag la ei, ori de cate ori aveti nevoie.

Exista cateva lucruri pe care trebuie sa le aveti in vedere

Pentru ca toti cei ce doresc sa expedieze colete, sa aiba garantia ca destinatarii o sa le primeasca in aceeasi stare, trebuie avuta in vedere, in primul rand, ambalarea corespunzatoare a acestora. Acestea sunt in general acceptate de firma de transport in conditiile in care indeplinesc urmatoarele cerinte:

– sunt inscriptionate de catre expeditor si contin date despre acesta, precum si despre destinatar (nume, adresa, numar de telefon);

– au un ambalaj destul de solid pentru a putea fi manipulat si transportat fara a se deteriora;

– ambalajul este confectionat din metal, panza, carton sau lemn (dupa tipul marfurilor), iar in cazul transportarii unor articole personale sunt acceptate si valizele sau gentile.

Pentru a evita deteriorarea coletelor in interior, este ideal ca respectivele bunuri sa fie ambalate cat mai compact, pentru a umple orice spatiu gol, dar si pentru a reduce din costurile suplimentare ce ar fi putut fi adaugate din cauza volumului (depinde de firma colaboratoare).

 

Te gandesti sa transporti coletul in alt mod?

Multa lume se gandeste la o varianta alternativa de a transporta coletele in alta tara. Insa de multe ori, ajung la concluzia ca au facut o greseala si ajung sa cheltuiasca mult mai multi bani sau chiar sa piarda coletul. Exista modalitatea de a trimite coletul cu avionul, sau cu unele din firmele axate doar pe acest lucru, cum ar fi DHL sau DPD, insa costurile sunt cel putin duble fata de TICTrans.

Nu mai sta pe ganduri. Daca chiar acum cauti un furnizor de servicii de coletarie, ia in calcul si aceasta varianta!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *