Suferi dupa o despartire? 4 metode pentru a-l recuceri!

Foarte multe femei sufera dupa o despartire, iar daca pentru testarea unei platforme de dating nu a venit inca momentul, pentru ca mai exista sentimente pentru fostul, specialistii onlinedatingerfahrungen.com recomanda cateva metode care pot fi puse in practica pentru a-l recuceri.

Potrivit specialistilor, reprezentantele sexului frumos trebuie sa evite cele mai comune greseli pe care orice femeie este tentata sa le faca dupa o despartire. Acestea le include si pe urmatoarele:

  • ii ofera prea multa libertate – dupa o despartire, femeile sunt tentate sa le ofere partenerilor tot ce isi doresc pentru a-i aduce inapoi. In mod cert, acestia vor considera abordarea o dovada de disperare, ceea ce va duce la pierderea respectului fata de relatie;
  • il coplesesc cu atentie – in loc ca lui sa ii fie dor, se va simti doar sufocat si se va indeparta mult mai tare;
  • ii provoaca constient sentimente de mila – o femeie care cauta mila nu este deloc atragatoare. O abordare demna este mult mai potrivita pentru o relatie;
  • incearca sa il faca gelos – in cazul in care ea se afiseaza cu un alt barbat imediat dupa despartire, el isi va pierde complet interesul.

Specialistii considera abordarile smart castigatoare. Despre ce este vorba, concret?

In perioada in care ea nu comunica cu el, ar trebui sa devina mai puternica. Poate profita de timpul pe care il are pentru a se cunoaste mai bine, pentru a gasi noi pasiuni si pentru a ramane mereu ocupata. Aceasta perioada poate fi una benefica inclusiv pentru relatia care ar putea continua.

Chiar daca scopul final este impacarea, femeia in cauza ar trebui sa rupa legaturile cu fostul (viitorul!) partener pentru cel putin patru saptamani. Nu ar trebui sa l sune, sa ii dea mesaje, sa ii scrie online sau sa petreaca timp alaturi de prietenii comuni. De asemenea, nu trebuie cautate nici motive pentru intalniri accidentale.

In aceasta situatie el va intelege cat de bine ii era cu partenera sa si o va cauta, pentru ca isi va dori sa fie iar impreuna. Toate acestea se intampla pentru ca ea i-a dat timp sa constientizeze lipsa sa. Rezultatul? Isi va dori sa fie din nou impreuna. In cazul in care el este cel care o contacteaza, ea nu trebuie sa raspunda o perioada. Daca se intalnesc intamplator, o atitudine pozitiva este cea mai buna idee.

Pe de alta parte, foarte multe femei incep sa manance compulsiv dupa o despartire, nu mai ies din casa si nu mai fac nimic din ceea ce le placea. Total gresit! In aceasta perioada li se recomanda sa mearga la sala, sa urmeze o alimentatie sanatoasa si sa aiba mai multa grija de suflet si trup. In momentul in care cei doi se vor reintalni, el va avea surpriza sa vada ca fosta sa iubita arata impecabil, are o mana radioasa si este fericita. Ce barbat rezista unei astfel de femei, cu atat mai mult ca este vorba despre fosta iubita?

Tinand cont de aceste sfaturi, cuplurile despartite se pot impaca, insa este nevoie de rabdare si de putere pentru ca totul sa fie posibil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *