Storcator de fructe – Sfaturi pentru alegerea celui mai bun storcator de fructe

Bricomix.ro – Storcator de fructe pentru un nivel optim de vitalitate

Alaturi de miscare, o atitudine optimista si relaxare, alimentatia este factorul cheie ce contribuie la o viata cat mai sanatoasa. Consumul de fructe si legume proaspete sta la baza unei diete echilibrate si trebuie inclus in programul nostru zilnic. In plus, fructele si legumele pot fi consumate si sub forma de sucuri, mai ales ca acestea asigura o buna hidratare si un aport mare de nutrienti. Bricomix.ro este magazinul in care puteti gasi un storcator de fructe ideal pentru intreaga familie, cu ajutorul carora puteti prepara cele mai savuroase fresh-uri.

Alegerea optima a unui storcator de fructe profesional

Deoarece pe piata exista mai multe tipuri de storcatoare, este important sa intelegeti diferenta dintre electrocasnicele disponibile pentru a lua cea mai buna decizie pentru dumneavoastra si familie.

Bricomix a selectat o gama completa de modele si producatori de top, ce asigura extragerea tuturor nutrientilor din fructe si legume. Astfel, puteti opta pentru storcatoare Gorenje, Beko, Heinner, Philips sau Rohnson, potrivite chiar si pentru clientii ce nu dispun de un buget foarte generos.

In plus, magazinul aplica si reduceri speciale produselor, de care puteti beneficia daca urmariti cu atentie ofertele Bricomix.ro.

Sfaturi pentru achizitionarea unui storcator

Fiecare tip de storcator are avantajele si dezavantajele sale, acestea fiind mai putin cunoscute de catre clienti in momentul achizitionarii.

Asadar, iata cateva sfaturi ce va pot fi de folos:

1. Viteza centrifugala mare – bine sau rau?
In cazul storcatoarelor de fructe si legume nu putem afirma ca o viteza mai mare este neaparat si mai buna. De ce?
Pentru ca extragerea sucului se face prin taiere, macinare si in cele din urma, aplicarea unei forte centrifugale ce are rolul de a separa pulpa de suc.
Asadar, atunci cand alegeti un storcator centrifugal trebuie sa stiti ca o mare parte din nutrienti sunt distrusi din cauza caldurii generate de viteza mare de rotatie a storcatorului.

2. Modele de storcator eficiente
Spre desebire de storcatoarele centrifugale ce au o eficienta de stoarcere mai mica, cele care proceseaza fructele si legumele prin strivire sau presare sunt mult mai eficiente.
Altfel spus, aceasta categorie de storcatoare reuseste sa extraga pana la 80% mai mult suc, lasand pulpa complet uscata.
Prin urmare, desi sunt mai ieftine, storcatoarele centrifugale nu ofera o calitate satisfacatoare a sucului.

3. Silentiozitatea si gradul de versatilitate
Clasicul storcator centrifugal este foarte zgomotos, dat fiind ca aceste modele produc intre 8o si 115 decibeli, ceea ce inseamna ca pe termen lung va poate afecta auzul. In schimb, modelele cu presare la rece sunt mult mai silentioase.
In ceea ce priveste gradul de versatilitate, este important ce fel de fructe si legume obisnuiti sa consumati.

Comanda online storcatoare fructe de la Bricomix.ro!

Un fresh din fructe, legume sau combinatii dintre cele doua este cea mai buna solutie pentru o imunitate puternica si un stil de viata sanatos. Consumat periodic, acesta va ofera energie, vitalitate si nutrientii de care aveti nevoie pentru a preveni imbolnavirea.

Bricomix.ro vine in ajutorul dumneavoastra cu o gama variata de storcatoare, la cele mai bune preturi, disponibile mereu pe stoc.

Accesati www.bricomix.ro si alegeti modelul potrivit pentru dumneavoastra!

Date contact
Telefon: 0732 610 473
Email: office@bricomix.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *