Solutii soft prin intermediul caselor de marcat Datecs

Cria Soft este distribuitor autorizat Datecs si se ocupa cu vanzarea si fiscalizarea caselor de marcat, a imprimantelor fiscale si accesorii. Cria Soft detine un portofoliu bogat, fiind partenerul perfect pentru toate tipurile de afaceri. Daca ai o firma mica, mijlocie sau mare si te ocupi fie cu vanzarea bunurilor cu amanuntul, fie cu prestarea de servicii, Cria Soft iti pune la dispozitie case de marcat Datecs, cu jurnal electronic. Acest lucru presupune faptul ca, odata cu raportul Z, se tipareste in acelasi timp si copia bonurilor, acesta fiind un avantaj pentru afacerea ta, deoarece usureaza munca angajatilor.

Productia afacerii tale depinde de calitatea produselor cu care lucrezi. Casele de marcat din portofoliul Cria Soft sunt de inalta calitate. De la case de marcat, cantare, imprimante, sertare de bani, cititoare de coduri de bare, role tehnice, sisteme POS si Soft, pana la servicii de fiscalizare a casei de marcat, contracte de service si predarea memoriei fiscale, toate acestea vin prin contactarea echipei Cria Soft.

Fiscalizarea casei de marcat este un proces indelungat, care presupune efort si timp pierdut pentru tine si afacerea ta. De fiscalizarea casei de marcat se ocupa Cria Soft, acest serviciu fiind unul rapid, sigur si profesionist. De asemenea, prin consultanta, Cria Soft iti ofera informatii referitoare la documentele intocmirii dosarului ANAF.

Tipurile de case de marcat sunt diverse si se pliaza pe fiecare tip de afacere. Prin consilierea oferita de Cria Soft, vei face alegerea cea mai potrivita pentru afacerea ta. Casele de marcat Datecs sunt moderne, includ jurnal electronic si sunt potrivite atat pentru desktop, cat si portabil, avand posibilitatea de conectare prin Bluetooth cu toate sistemele de operare: iOS, Android sau Windows. Cria Soft duce la bun sfarsit, fara inconveniente, procesul de vanzare si gestionare.

Cria Soft este partenerul tau de incredere, care iti pune la dispozitie echipamente conforme cu prevederile legale, cu solutii soft de gestionare a activitatii comerciale, avizate de autoritati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *