Solutie pentru sters oja semipermanenta de pe unghii acasa

cum stergi oja semipermanenta de pe unghiiCum indepartezi oja semipermanenta de pe unghii singura, acasa?

Cum aspectul unghiilor conteaza foarte mult, oja semipermanenta ar fi o solutie pentru femeile preocupate de aspectul impecabil al mainilor sale. Pentru cele care sunt foarte ocupate si lucreaza mult in gospodarie, oja semipermanenta este de un adevarat ajutor.

Oja semipermanenta nu dauneaza unghiilor, spre deosebire de unghiile cu gel deoarece nu se necesita pilirea unghiei. In plus, unghiile cu oja semipermanenta sunt mai tari si nu se exfoliaza. O manichiura cu oja semipermanenta se mentine la fel de ingrijita si dupa 2 sau 3 saptamani, chiar daca faci curatenie si speli vase. Ajungi sa-ti doresti sa o indepartezi doar pentru simplu fapt ca unghiile cresc si va ramane spatiu inestetic intre cuticule si oja.

In ultimul timp oja semipermanenta este tot mai des solicitata in saloanele de infrumusetare, singurul dezavantaj am putea spune ca ar fi acela ca trebuie sa vizitezi astfel de saloane, asta daca nu-ti achizitionezi un aparat semiprofesionist acasa, pentru a putea sa-ti faci singura manichiura cu oja semipermanenta. Nu ar fi mare lucru, doar ca ai nevoie de lampa UV, de o baza speciala pentru unghii si bineinteles de oja semipermanenta care este putin mai scumpa decat cea normala.

Un inconvenient pentru multe care ezita sa apeleze la oja semipermanenta ar fi poate faptul ca indepartarea ojei semipermanente de pe unghii ar necesita o noua vizita la salon, doar ca odata cu internetul s-au raspandit si solutii practice pentru cele care vor sa scape de oja semipermanenta singure, acasa. In video de mai jos vedeti ce metoda puteti aplica, metoda care se poate folosi si pentru oja cu sclipici, care, la fel, este mai greu sa o indepartezi de pe unghii.

Tot ce trebuie sa faceti este sa aplicati pe fiecare unghie cate o bucata de vata inmuiata bine in acetona si apoi sa va acoperiti degetele in folie de aluminiu sau din cea transparenta alimentara. Dupa 10-15 minute oja semipermanenta se indeparteaza usor de pe unghii.

Iata un video care iti arata cum sa indepartezi usor oja semipermanenta de pe unghii, acasa!

Tu ce solutie folosesti pentru ca sa-ti indepartezi oja semipermanenta de pe unghii singura acasa? Noi iti sugeram, sa folosesti aceasta acetona: Acetona pentru unghiile cu gel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *