Skoda second hand la preturi avantajoase

Skoda second hand prin Leasing Automobile – Masini fiabile la preturi avantajoase

Conducatori auto din intreaga lume achizitioneaza masini Skoda datorita tehnologiei de fabricatie superioara, dar mai ales fiabilitatii prin care se remarca autovehiculele acestui brand. Leasing Automobile invita adeptii acestei marci auto sa descopere gama de automobile Skoda second hand si sa achizitioneze o masina performanta, cu dotari complete si rulaj real, la preturi competitive.

Modele precum Skoda Octavia, Skoda Yeti sau Skoda Superb sunt puse la dispozitia celor interesati si pot fi achizitionate in leasing, in rate sau prin programul de schimburi auto.

Skoda, un constructor auto cu traditie

Skoda, unul dintre cei mai mari producatori de automobile din lume, are o reputatie solida pe piata auto din intreaga lume.

Este cel de-al treilea producator de masini si printre cei mai vechi din lume, reusind sa vinda peste 1 milion de masini pe an la nivel mondial. In ultimul secol, marca ceha a crescut dramatic in valoare, avand o lunga lista de masini premiate distribuite in intreaga lume.

In plus, de cand s-a alaturat grupului Volkswagen in anul 2000, marca a devenit si mai puternica. Ca urmare a uniunii cu grupul german, Skoda a primit numeroase premii, inclusiv premiul Auto Express “Cel mai bun producator si distribuitor de masini al anului”.

Ce model Skoda second hand este mai potrivit pentru tine ?

Leasing Automobile va pune la dispozitie modele din mai multe serii Skoda, printre care Octavia, Superb sau Yeti. In cazul in care nu stiti care dintre aceste modele v-ar placea mai mult, iata in continuare o scurta descriere:

• Skoda Octavia – Acest automobil este unul dintre cele mai populare de pe piata auto din tara si isi merita statutul datorita performantelor tehnice deosebite, design-ului elegant, dar si fiabilitatii.

Aceasta masina este compacta, are o tinuta de drum excelenta, este spatioasa si dispune de un portbagaj incapator, astfel ca reprezinta alegerea ideala pentru orice familie;

• Skoda Superb – Acest automobil are un design modern si foarte expresiv, dar este si cel mai spatios model din clasa sa. Altfel spus, daca vreti o masina care sa impresioneze atat la capitolul estetic, cat si la cel tehnic, Skoda Superb este o alegere inteligenta.
In plus, acest automobil este prevazut cu numeroase sisteme de asistenta care sporesc siguranta soferului si pasagerilor, dar si functii menite sa asigure confort si un grad mai mare de conectivitate;

• Skoda Yeti – Aceasta masina a fost conceputa pentru a se integra perfect in mediul urban, insa poate mrge oriunde in conditii optime. Cu un exterior robust si un interior modern, acest SUV compact va ofera un sentiment de incredere si siguranta la volan si va permite sa parcati chiar si in cele mai inguste spatii.

Este o masina plina de surprize, ideala pentru aventuri si calatorii, dar mai ales pregatita pentru orice.

Afla cum poti intra in posesia unei Skoda second hand!

Leasing Automobile importa si comercializeaza cele mai alese autoturisme rulate, printre care si cele fabricate de Skoda si apreciate la nivel international.

Asadar, daca va doriti unul dintre modelele prezentate anterior, accesati leasingautomobile.ro sau discutati cu reprezentantii acestei companii despre necesitatile dumneavoastra.

Date de contact
Telefon: 0741 41 44 88
E-mail: office@leasingautomobile.ro
Telefon: 0741 41 44 66
E-mail: officearad@leasingautomobile.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *