Sistem detectie incediu – Helinick.ro

42_sistem-detectie-incendiuHelinick.ro- Sistem detectie incendiu – Solutii profesionale pentru preventia pagubelor materiale si umane

Un sistem detectie incendiu joaca un rol important in cadrul securitatii unei cladiri, intrucat acesta este cel care avertizeaza in momentul in care izbucneste un incendiu, limitand astfel pagubele materiale si cele umane. Helinick va asteapta cu cele mai variate oferte de sistem detectie incendiu, astfel ca puteti opta pentru varianta care vi se pare mai eficienta.

Impreuna cu serviciile de proiectare, instalare, punere in functiune si mentenanta, Helinick va sta la dispozitie si cu suport tehnic si toate informatiile necesare pentru siguranta dumneavoastra.

Tehnologii de ultima generatie pentru confortul si siguranta dvs – Sistem detectie incendiu Helinick

Cu peste doua decenii de experienta, Helinick garanteaza o rata foarte redusa de alarme false, ceea ce inseamna ca orice sistem detectie incendiu instalat de catre acesti specialisti va functiona numai atunci cand este nevoie.

De altfel, performanta sistemelor se datoreaza tehnologiilor folosite, printre care putem mentiona:
• Detectie automata;
• Detectie ultrarapida prin aspiratie;
• Semnalizare manuala;
• Detectie liniara de fum cu IR;
• Detectie liniara de temperatura;
• Detectie de flacara cu IR&UV;
• Detectie liniara de temperatura cu cablu termosensibil.

De ce sa alegi un sistem detectie incendiu cu detectori automati?

Detectorii reprezinta o serie de elemente special create pentru a detecta si transmite cu rapiditate primele semnale ale izbuncirii unui incendiu. Semnalul transmis de catre detectori ajunge la alarma de incendiu, care va avertiza cu privire la pericolul iminent.

De asemenea, este important de retinut ca alegerea detectoarelor si declansatoarelor se va face tinand cont de configuratia si inaltimea spatiului protejat, materialele combustibile prezente, efectele instalatiilor de ventilatie sau riscul de aparitie a alarmelor false.

Helinick va pune la dispozitie mai multe tipuri de detectoare automate:
• Detectoare de fum (optice sau camera de ionizare);
• Detectoare de temperatura ( inregistreaza variatiile de temperatura);
• Detectoare multicriteriale (de fum si temperatura sau detectoare de fum-temperatura-gaz).

Ultima categorie de detectoare se recomanda in special pentru “clasa C” de sensibilitate, ce cuprinde imobilele cu cu risc mic de incendiu.

Sistem detectie incendiu pentru orice tip de spatiu – Helinick ofera protectie impotriva focului cu cele mai noi tehnologii

Gama de sisteme detectie incendiu pe care o pune la dispozitie compania Helinick cuprinde tehnologii usor de adaptat pentru orice tip de cladire, de la cele rezidentiale pana la institutiile publice, depozite, hale industriale, sali de sport, hoteluri restaurante etc.

In functie de dimensiunile spatiilor si activitatile desfasurate in acestea, se vor instala sisteme complexe, dedicate pentru detectia incendiului si avertizarea persoanelor ce se afla in acele spatii.

Discutati cu reprezentantii Helinick despre ce sistem detectie incendiu se potriveste locuintei dvs.!

Asadar, daca sunteti interesati de sporirea gradului de confort si siguranta prin instalarea unui sistem detectie incendiu, Helinick este partenerul ideal.

Aceasta companie este alcatuita din specialisti cu multa experienta si pasiune pentru tehnologia de ultima ora, ceea ce garanteaza o colaborare bazata pe succes.

Pentru a vedea intreaga gama de solutii si echipamente furnizate de Helinick, accesati www.helinick.ro
Mai multe informatii puteti obtine si daca sunati la numerele de telefon:
Tel: +(4021) 404 44 44
Tel: +(4021) 404 44 00
Tel: +(4021) 404 44 30
Tel: +(4021) 404 44 20

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *