Sistem antifurt magazin de la Helinik – Avantaje sisteme antifurt magazine Helinick

Mai putine pierderi, mai multe venituri cu sisteme antifurt magazin de la Helinik

Magazine de toate dimensiunile se confrunta adesea cu incercari de sustragere a unor bunuri si produse de catre clienti, sau chiar de catre angajati. De aceea, aproape orice magazin modern detine un sistem antifurt magazin eficient, despre care puteti afla mai multe de la specialistii Helinick.

Aceasta companie va intampina cu sistemele electronice antifurt produse (EAS) si va ajuta sa minimalizati pierderile financiare cu ajutorul tehnologiei de ultima ora.

Aceste sisteme sunt sigure, elimina erorile si ajuta la prinderea celor care doresc sa intre in posesia unor produse in mod ilegal.

Ce este un sistem EAS?

Asa cum spuneam, sistemele electronice antifurt sunt utilizate pe scara larga de catre cei care isi defasoara activitatea in retail de ani buni si ofera rezultate foarte bune.

Helinick va propune sisteme permanent imbunatatite, pentru ca acestea sa tina pasul cu metodele inteligente de furt, precum si cu cerintele clientilor care se afla intr-o continua schimbare.

In plus, aceste dispozitive sunt disponibile intr-o gama variata de design-uri si sunt prevazute cu numeroase functii, astfel ca fiecare client are posibilitatea sa aleaga ceea ce i se potriveste cel mai bine.

Pe langa calitatea superioara a tehnologiilor oferite, suportul tehnic acordat de catre Helinick ofera garantia unui sistem perfect functional, fara ca acesta sa ofere posibilitatea hotilor de a pleca cu bunuri din magazin fara sa le plateasca.

Din ce sunt alcatuite sistemele antifurt?

Sistemele de tip EAS au la baza trei componente principale:
Detectoare de taguri – acestea se monteaza la iesirea de la fiecare casa de vanzare sau magazin si sunt similare cu niste porti;
Dezactivatoare – aceste echipamnete sunt utilizate la casa de marcat pentru a inactiva tagurile;
Taguri – senzori sau diverse etichete ce insotesc produsul.

In ceea ce priveste functionarea acestui tip de sistem, principiul pe care se bazeaza este avertizarea sonora si vizuala in momentul in care un tag sau o eticheta nedezactivata trece prin detectorul de taguri.

In acesl moment poate interveni paznicul unitatii de vanzare, solicitand bonul fiscal. In cazul in care clientul refuza prezentarea bonului sau nu detine dovada cumparaturilor, se vor aplica alte proceduri standard specifice fiecarui magazin.

Avantaje sisteme antifurt magazine Helinick

Solutiile oferite de aceasta companie sunt special concepute pentru a elimina riscul unor alarme false, eveniment ce poate afecta restul clientilor din cauza semnalelor acustice puternice.

De asemenea, gama de sisteme este larga si indeplineste atat criterii functionale, cat si criterii estetice.

Dispozitivele folosite pentru dezactivarea etichetelor pot fi personalizate in functie de tipul magazinului, iar unele sisteme pot fi instalate astfel incat sa nu poata fi observate deloc.

Afla mai multe detalii de la specialistii Helinick!

Fie ca detineti o mica afacere in sectorul comertului, fie ca trebuie sa mentineti ordinea si securitatea intr-un magazin mare, Helinick are solutiile potrivite pentru orice tip de proiect.

Astfel, gama EAS cuprinde cele mai avansate tehnologii si integreaza dispozitive precum numaratoare de persoane, sisteme control acces, supraveghere video si multe alte masuri necesare pentru o eficienta maxima.

Pentru mai multe informatii, accesati www.helinick.ro sau discutati cu echipa Helinick despre necesitatile dvs.

Date de contact
Adresa: Eraclie Arion nr. 4, Sector 1013911, Bucuresti, Romania
Tel: +(4021) 404 44 44
Tel: +(4021) 404 44 00
Tel: +(4021) 404 44 30
Tel: +(4021) 404 44 20
E-mail: office@helinick.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *