SecuritInternational.ro – Descopera uimitoarele cabine de dus fabricate cu sticla securizata

Anumite cabine moderne, caracteristice elementelor contemporane de design interior, precum aceste cabine de dus se disting de clasicele echipamente pentru baie prin eleganta, rezistenta. Fiecare cabina de dus este creata prin prisma peretilor de sticla care confera transparenta spatiului si, implicit, luminozitate esentiala pentru orice baie.

Compania romaneasca Securit International fabrica numeroase elemente si produse din sticla securizata, iar raportul dintre calitate si pret este incredibil de avantajos pentru buna organizarea a spatiilor de interior.

Cabine de dus – Rezistenta recomandata de profesionistii Securit

Profesionistii angajati in toate demersurile necesare de fabricare a produselor cu sticla securizata reusesc sa creeze cabine de dus cu un aspect incredibil de placut care se integreaza si se armonizeaza in orice spatiu de locuit.

Cabinele de dus fabricate din sticla securizata pot fi achizitionate la comanda in functie de caracteristicile spatiului dvs. Prin intermediul companiei Securit puteti alege dintr-o gama incredibil de variata produsul care vi se potriveste cel mai bine sau chiar puteti opta pentru serviciile de fabricare la comanda.

Cabinele de dus securizate – Alegerea potrivita pentru tine!

Cabinele de dus fabricate cu sticla securizata sunt alegerea potrivita pentru integrarea acestora in spatiul baii dvs., in functie de preferinte. Fiecare comanda este personalizata, iar produsele confera rezistenta maxima si reprezinta o investitie de viitor, ceea ce va ajuta sa economisiti considerabil din timpul si banii dvs.

Este foarte important de retinut ca sticla poate fi personalizata in functie de preferintele dvs. Grosimea sticlei este perfecta (de minim 8 mm) ceea ce confera rezistenta si durata mare de functionare.

Spatiul devine perfectibil cu aceste cabine de dus

Fiecare cabina de dus este proiectata si poate fi montata cu panou care se fixeaza printr-un sistem de prindere laterala cu o bara, usa cu numeroase tipuri de balamale. Bineinteles, acest tip de cabina poate fi dotata cu numeroase tipuri de accesorii precum: maner, garnituri pentru etansare etc.

Specialistii companiei Securit va recomanda si fabrica numeroase tipuri de cabine de dus pentru o baie moderna, utila si incredibil de spatioasa. Preturile sunt pe masura calitatii produselor comercializate si fiecare investitie isi merita toti banii.

Caracteristicile acestor produse sunt recomandate de numerosi clienti care apeleaza la serviciile firmei Securit International. Calitatea lor este determinata de pretul avantajos fara concurenta si adaptat cerintelor pietei de profil.

SecuritInternational.ro – Calitate si performanta pentru produse exceptionale

Experienta societatii acumulate in toti anii de activitate recomanda serviciile companiei ca fiind esentiale pentru toti cei care doresc sa beneficieze de produse de calitate rezistente si durabile.

Acceseaza acest link: www.securitinternational.ro si vizualizeaza produsele si serviciile care simbolizeaza buna desfasurare a activitatilor specialistilor angajati in cadrul Fabricii Securit.

Date de contact
Securit International este principalul tau partener pentru comenzi produse fabricate din sticla securizata.
Pentru informatii suplimentare cu privire la intreaga gama de produse si servicii suna la unul dintre numerele de telefon:
– 021 321 31 77
– 021 321 31 76
– 0751 101 141
Adresa: Strada Agricultori numarul 113 – Sector 2 – Bucuresti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *