Secretul rochiei perfecte pentru femeile plus size

Ai forme generoase? Unul dintre cele mai importante sfaturi pe care le ofera designerii vestimentari este sa nu te ascunzi în haine destinate grasutelor, croite in culori inchise si cat se poate de monoton. Evident, nu trebuie sa incerci sa fortezi un tricou marimea S pentru a fi multumita ca poti sa porti asa ceva, insa trebuie sa te orientezi caatre rochii XXL cat mai colorate, catre tricouri asimetrice si interesante si catre modele care sa iti contureze o personalitate.
No vom vorbi despre tricouri insa, ci despre rochii. Atunci cand dimensiunile tale nu sunt tocmai cele mai mici, rochia este cea mai buna prietena a ta. Din fericire, gasesti o multime de rochii marimi mari care arata excelent. Pentru a se potrivi si pe tine este bine sa tii cont de cateva reguli:

• Nici prea mare, nici prea mica. Alege o rochie care sa pice perfect pe tine. Este cam greu, este adevarat, atata vreme cat nu ai niste dimensiuni standard, insa o croitoreasa buna poate sa faca minuni.
• Asigura-te ca rochia este confortabila. De cele mai multe ori, atitudinea este cea mai importanta. Pentru a avea o atitudine relaxata si placuta, este bine sa fii imbracata in haine care iti sunt confortabile. Nu te chinui, asadar, sa porti lucruri in care nu te simti bine.
• Nu tine cont de prejudecati. Exista anumite prejudecati referitoare la culori. Multe persoane considera ca daca ai kg in plus nu poti purta culori aprinse si deschise. Adevarul este cu totul si cu totul altul. Poti purta ce vrei, atata vreme cat stii sa combini corect culorile si alegi materiale care nu se muleaza dupa orice linie curba. Materialul este, de cele mai multe ori, mult mai important decat culoarea.
• Poarta, totusi, tinute monocromatice. Acestea pot da impresia unui corp mai suplu decat este el de fapt.

Daca ai cateva kg in plus nu trebuie sa te inchizi in ideea ca trebuie sa porti doar negru. Poti purta orice, atata vreme cat stii care sunt atuurile si dezavantajele pe care le are corpul tau. In ultimii ani, XXL este din ce in ce mai la moda, asadar, vei gasi o multime de optiuni interesante care sa se muleze foarte bine pe imaginea ta.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *