Secretele loteriei, cum sa alegi numerele norocoase si sa castigi la loto

Secretele loteriei, cum sa alegi numerele norocoase si sa castigi la loto

Premii din ce in ce mai mari la loto 6 din 49 de la o saptamana la alta, probabil ca toti ne-am dori sa si castigam si daca nu marele premiu atunci macar de o ciunga.

Dar pentru asta ce ai de facut, pai in prima faza trebuie sa renunti la un pahet de tigari pe saptamana sau la o cola, bere si sa te duci cu banii sa cumperi un bilet simplu, o varianta.

Apoi sa-ti iei gandul ca daca pui data de nastere a cainelui sau numarul de la picior vei castiga, totul tine de noroc asa ca poti sa pui ce numere vrea mana sa scrie.

Dupa asta sa te duci acasa si sa-ti vezi de treaba si sa nu astepti castigul pentru ca doar prin repetitie se poate ajunge la performanta, asta inseamna ca nu vei castiga maine, va trebui sa joci si iar sa joci pana soarele va rasari si pe strada ta.

Multu noroc.

PS NORÓC, (pop.) noroace, s.n. 1. Soartă, ursită, destin (favorabil). ♢ Cu sau fără (de) noroc = a) loc. adj. şi adv. (care este) cu (sau fără) succes; b) loc. adj. care exprimă, arată (ne)fericire, (in)succes. ♢ Loc. adv. La (sau într-un) noroc = la întâmplare, fără a fi sigur de reuşită. ♢ Expr. (Pop.) La cât mi-a sta norocul = în ce măsură voi fi favorizat de soartă. A-i fi scris în noroc să… = a-i fi sortit să… 2. Întâmplare neaşteptată sau concurs de împrejurări favorabile care asigură reuşita unei acţiuni, îndeplinirea unei dorinţe etc.; şansă, baftă. ♢ Joc de noroc = nume generic dat jocurilor în care câştigul depinde (aproape exclusiv) de întâmplare. ♢ Expr. A avea noroc sau a fi cu noroc = a avea succes sau a fi favorizat de împrejurări în acţiunile întreprinse. Noroc că… = bine că…, din fericire… A avea norocul să…. = a se ivi prilejul favorabil pentru… A avea noroc de cineva (sau de ceva) = a avea avantajul de a da peste cineva (sau ceva) folositor; a se putea sluji cu folos de cineva sau de ceva. Unde-i norocul să… = ce bine ar fi să… A da noroc = a) a saluta; b) a închina, a ciocni, a ura. Noroc! = formulă de salut sau de urare. 3. Stare sufletească sau situaţie în care omul se simte fericit; fericire, bine. ♦ Bunăstare. – Din sl. naroku.

7 comments for “Secretele loteriei, cum sa alegi numerele norocoase si sa castigi la loto

 1. Stanculescu Mihai
  November 12, 2010 at 19:40

  Nu am comentarii

 2. Stanculescu Mihai
  November 12, 2010 at 19:44

  Astept sa castig cu acest sistem

 3. adrian
  February 5, 2011 at 12:24

  am inceput de ceva timp sa joc la loto….6/49,5/40,joker dar nu am castigat nici macar la ultima categorie:( oare trebuie sa joci aceleasi numere mereu sau le pui cum iti vin in minte…astept pareri !

 4. alex
  February 13, 2011 at 09:36

  adrian…normal ca trebuie sa ai o varianta care sa nu o schimbi…in jocul asta de hazard trebuie sa ai si o constanta…

 5. morar lucian
  April 6, 2011 at 21:44

  astept sa cistig sa pot confirma adevarul sau norocul.succes

 6. August 29, 2011 at 09:18

  Cateva sfaturi pentru cei care vor sa castige la loto: jucati sisteme cu cat mai putine bile extrase si cat mai putine numere (5 din 40 sau Joker) – asta inseamna sanse mult mai mari; formati combinatii din cat mai multe numere din totalul de 40 sau 45; jucati de fiecare data; nu schimbati combinatiile jucate; nu jucati combinatii cu sanse foarte mici (toate numerele pare/impare, succesiuni gen 1-2-3-4-x, x-8-10-12-x, x-x-5-10-15, etc.); jucati cat mai multe combinatii (ideal ar fi sa va combinati cu prietenii si sa impartiti costurile).

 7. September 30, 2012 at 09:42

  daca as sti nimerele de la loto 6/49 ar fi fericit si cel care me-ar spune numerele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *