Secretele loteriei, cum sa alegi numerele norocoase si sa castigi la loto

by Sorin on March 21, 2009

Secretele loteriei, cum sa alegi numerele norocoase si sa castigi la loto

Premii din ce in ce mai mari la loto 6 din 49 de la o saptamana la alta, probabil ca toti ne-am dori sa si castigam si daca nu marele premiu atunci macar de o ciunga.

Dar pentru asta ce ai de facut, pai in prima faza trebuie sa renunti la un pahet de tigari pe saptamana sau la o cola, bere si sa te duci cu banii sa cumperi un bilet simplu, o varianta.

Apoi sa-ti iei gandul ca daca pui data de nastere a cainelui sau numarul de la picior vei castiga, totul tine de noroc asa ca poti sa pui ce numere vrea mana sa scrie.

Dupa asta sa te duci acasa si sa-ti vezi de treaba si sa nu astepti castigul pentru ca doar prin repetitie se poate ajunge la performanta, asta inseamna ca nu vei castiga maine, va trebui sa joci si iar sa joci pana soarele va rasari si pe strada ta.

Multu noroc.

PS NORÓC, (pop.) noroace, s.n. 1. Soartă, ursită, destin (favorabil). ♢ Cu sau fără (de) noroc = a) loc. adj. şi adv. (care este) cu (sau fără) succes; b) loc. adj. care exprimă, arată (ne)fericire, (in)succes. ♢ Loc. adv. La (sau într-un) noroc = la întâmplare, fără a fi sigur de reuşită. ♢ Expr. (Pop.) La cât mi-a sta norocul = în ce măsură voi fi favorizat de soartă. A-i fi scris în noroc să… = a-i fi sortit să… 2. Întâmplare neaşteptată sau concurs de împrejurări favorabile care asigură reuşita unei acţiuni, îndeplinirea unei dorinţe etc.; şansă, baftă. ♢ Joc de noroc = nume generic dat jocurilor în care câştigul depinde (aproape exclusiv) de întâmplare. ♢ Expr. A avea noroc sau a fi cu noroc = a avea succes sau a fi favorizat de împrejurări în acţiunile întreprinse. Noroc că… = bine că…, din fericire… A avea norocul să…. = a se ivi prilejul favorabil pentru… A avea noroc de cineva (sau de ceva) = a avea avantajul de a da peste cineva (sau ceva) folositor; a se putea sluji cu folos de cineva sau de ceva. Unde-i norocul să… = ce bine ar fi să… A da noroc = a) a saluta; b) a închina, a ciocni, a ura. Noroc! = formulă de salut sau de urare. 3. Stare sufletească sau situaţie în care omul se simte fericit; fericire, bine. ♦ Bunăstare. – Din sl. naroku.


Posturi similare:


Cautari recente:

{ 7 comments… read them below or add one }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: