Renault second hand prin LeasingAutomobile.ro

LeasingAutomobile.ro – Conditii avantajoase de leasing auto pentru Renault second hand

Alegerea unei masini trebuie sa reprezinta mai intai de toate, achizitionarea acesteia pentru utilitate si pentru usurarea sarcinilor zilnice. Imbinarea utilitatii acesteia cu placerea de a conduce o masina cu un design deosebit determina clientii Leasing Automobile sa opteze pentru Renault second hand cu atat mai mult cu cat conditiile de achizitie prin sistem de leasing auto sunt adaptate fiecarui client in parte.

Caracteristicile masinilor Renault second hand de vanzare in parcurile auto Leasing Automobile

Renault a devenit un producator important de automobile la nivel mondial, dezvoltandu-se in special de cand s-a alaturat grupului japonez Nissan.

Pe langa multe alte caracteristici apreciate, fiecare model creat pastreaza in design eleganta perspicacitatea masinilor frantuzesti; de aceea modelele Renault second hand sunt vizate de clientii LeasingAutomobile, atunci cand vizualizeaza masinile rulate din cele doua parcuri:

• Costuri mici de intretinere

Costul de intretinere al unei masini ar trebui sa fie un criteriu important de selectie atunci cand cumparati o masina, noua sau rulata. Modelele Renault second hand sunt alaturi de anumite modelele altor marci precum Opel, Dacia, Skoda, unele dintre masinile cu cele mai mici costuri de intretinere.

• Design atractiv

Design-ul ramane in continuare un criteriu important pentru cei ce isi achizitioneaza o masina. Indiferent de bugetul pe care sunt dispusi sa il aloce, soferii cauta intotdeauna o masina cu care rezoneaza, care ii reprezinta intr-o oarecare masura.

La capitolul design, modelele Renaul second hand vandute de LeasingAutomobile, aceste masini sunt fabricate in ani recenti, drept urmare, design-ul este actual (exemple: Renault Koleos, an fabricatie 2013; Renault Grand Scenic, an fabricatie 2012, Renault Laguna 2011).

• Preturi pentru orice buget

Gama diversificata de masini comercializata de LeasingAutomobile cuprinde modelele diferite Renault second hand, la preturi competitive, oricare ar fi bugetul pe care il detineti.

• Siguranta

In mod evident, nimeni nu se gandeste in primul rand la accidente rutiere atunci cand achizitioneaza o masina, insa, pentru a fi intototdeauna protejati de orice inconvenient ar aparea, este nevoie sa detinem o masina sigura. Masinile Renault sunt recunoscute pentru siguranta oferita, fiind prevazute cu stabilitatea controlului, airbag-uri si scaune cu tetiere anti-impact.

Posibilitati de finantare

Leasing Automobile cunoaste necesitatile clientilor sai de a beneficia de sprijinul financiar atunci cand se decid sa achizitioneaza o masina.

Drept urmare, de-a lungul anilor, compania ce functioneaza ca un dealer autorizat de exceptie a dezvoltat colaborari cu firme bancare specializate cunoscute, care intermediaza tranzactia dintre client si dealer-ul autorizat. In functie de tipul de client, acestea pot fi: credit auto (persoana fizica), leasing financiar (persoana juridica).

Date de contact

Accesarea website-ului companiei va permite vizualizarea catalogului cu masini disponibile, documentarea privind tipurile de finantare, conditiile de acordare si alte detalii utile: leasingautomobile.ro

Telefonati la unul dintre numerele:

• 0741.414.488 (Parc auto Galati)

• 0741.414.466 (Parc auto Arad)

Pentru a intra in legatura directa cu unul dintre consultantii Leasing Automobile.

Fie ca doriti informatii suplimentare legate de un anumit model de masina, sau aveti nevoie de detalii privind acordarea unui leasing financiar, echipa companiei va sta la dispozititie.

Toate masinile pot fi vizualizate si in cele doua parcuri Leasing Automobile:

Adresa Parc auto Arad: Calea Timisorii, Nr.142, Arad.
Mail: officearad@leasingautomobile.ro
Adresa Parc auto Galati: Str.George Cosbuc, Nr.138, Galati.
Mail: office@leasingautomobile.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *