RedCode-Rumba Preciosa [Official Video HD]

RedCode-Rumba Preciosa [Official Video HD]

Astazi am lansat in exclusivitate pe Libertatea.ro videoclipul melodiei Rumba Preciosa. De altfel primul videoclip de cand RedCode exista sub acest nume. Acum Rumba Preciosa este difuzata de unele dintre cele mai mari radiouri din Romania insa de scurt timp a inceput sa fie difuzata si in tari ca Turcia, Spania, Rusia etc.

Insa sa revenim la ideea principala, videoclipul melodiei Rumba Preciosa, acesta a fost filmat acum 2 saptamani la Phoenicia Express Hotel din Bucuresti si a durat aproximativ 24 de ore. Totul a inceput undeva in jurul orei 10 dimineata si am terminat pe la 6 dimineata a doua zi. A fost foarte epuizant. Am avut cam 8 segmente delimitate in timp si spatiu. Clipul este unul dinamic si am folosit toate trick-urile necesare pentru a face posibil acest lucru. Am folosit chiar si un travling desi locatia era una care nu-ti permitea sa-l folosesti la maxim.

Insa dupa filmare a mai durat o saptamana de montaj, undeva la 8 ore pe zi. Insa cu toate astea am reusit sa facem un prim clip destul de reusit. Iar pentru asta vreau sa le multumesc celor care au participat, echipei tehnice si nu in ultimul rand lui Andrei Oana, cel vinovat de filmare si montaj.

Deja m-am intins la vorba si cred ca totusi e timpul sa vedeti despre ce am tot vorbit eu aici ;))

4 comments for “RedCode-Rumba Preciosa [Official Video HD]

  1. Blogu.lu/Catalin
    December 20, 2010 at 18:51

    Ooo, tonight is the night. :))))

  2. timofte
    December 22, 2010 at 07:49

    Am participat la concursul Clickmania difuzat la OTV.Sunt cistigator a 1000 lei pa nr.192.Pentru revendicare premiu trebuie sa suni la redactie.Sun de 4 zile iar telefonul sun numai ocupat iat uneori suna incontinu si nu raspunde nimeni.Dane a fost un concurs serios? sau afost ceva zenzational.Uitate la comentarii pe net,toti cistigatorii sunt in situatia mea.DAN,tu salvatorul poporului intreabai in direct pe smecherii de la click,ce au de gind?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *