Ramona de la Bravo Ai Stil este de etnie roma ?

In emisiunea de astazi, 3 octombrie 2017, de la Bravo Ai Stil, s-a dezvaluit faptul ca parintii Ramonei Dumitru ar fi de etnie roma, ceea ce ar insemna ca si Ramona este de etnie roma?

Prin barfele din studio si culise si cum reiese din afirmatiile unora dintre concurentele din acest sezon de Bravo Ai Stil, s-ar parea ca Alina s-ar fi referit la parintii Ramonei cum ca ar fi de etnie roma. Roxana a spus voalat ca fusta Alinei este de genul celei la care a facut ea referire despre parintii Ramonei. Iar intr-o alta fraza, a mentionat ca Alina ar fi imitat-o pe mama Ramonei, care s-ar fi adresat cu “Haoleu”…

Barfe in studioul de la Bravo Ai Stil 2017 si barfe si aici. Faptul ca Ramona ar fi de etnie roma eu una nu vad de ce s-ar tine secret. Sa faci parte din aceasta etnie nu ar trebui sa fie o rusine.

Toate bune si frumoase, deocamdata este clar ca daca este sa fie adevarat, cum ca Ramona ar fi de etnie roma, aceasta nu vrea sa recunoasca deocamdata public acest lucru.

Up date: In final misterul s-a elucidat, Ramona si-a asumat! Astfel, in una din editiile de la Bravo Ai Stil, Ramona a recunoscut ca este de etnie roma. Felicitari si eu cred ca acest lucru trebuia asumat de la inceput, deoarece frumusetea si stilul nu ti le umbreste o etnie.

sursa foto: facebook Ramona Dumitru Oficial

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *