Proceduri moderne de eliminare a ridurilor – Ce optiuni ai?

De imbatranire si de riduri nu scapa nimeni. Dar daca nu esti pregatit sa lasi in urma tineretea si pielea fina, exista cateva metode ce te-ar putea ajuta sa tii ridurile departe de tenul tau.

Iata ce optiuni exista pe piata pentru a elimina ridurile:

Injectiile cu Botox – Poti folosi botox pentru riduri, un tratament relativ nou in aceasta sfera a medicinii. Iata cateva dintre lucrurile pe care trebuie sa le iei in considerare daca te hotarasti sa iti faci injectii cu botox:

Este foarte probabil sa te coste o suma maricica de bani, suma pe care trebuie sa o dai o data la 6-8 luni, deoarece atata este perioada in care botoxul isi face efectul.

Nu exista studii privind eficacitatea injectiilor cu botox pe termen lung. Asadar, nu putem prezice cum o sa arati, de exemplu, peste 10 ani.

Exista cateva avertismente emise cu privire la injectiile cu botox pentru riduri, iar unii sustin ca aceste avertismente ar trebui sa fie mai stricte. Au existat decese legate de procedurile de corectare a ridurilor folosind botoxul.

MultiĀ  dintre cei care isi injecteaza botox, inclusiv unele persoane publice, par a arata mai rau dupa tratament decat inainte.

Chirurgia estetica – Poti sa apelezi la un specialist in chirurgia estetica pentru a-ti face un lifting facial. Acest lucru poate fi eficient, dar cu ce cost?

Chirurgia estetica faciala pentru tratarea ridurilor sau pentru orice alt motiv cosmetic poate fi extrem de costisitoare si trebuie luat in considerare faptul ca este posibil sa ai nevoie de mai multe interventii de acest tip pe parcursul vietii. Liftingul facial este rareori o solutie pe viata. Asadar, asteapta-te sa cheltuiesti mii sau zeci de mii de euro pentru asta pana la sfarsitul vietii.

Si doare.

Si, la fel ca in cazul injectiilor cu botox, rezultatele pot fi pentru unii dezamagitoare.

Injectiile cu acid hialuronic sau cu alte substante de umplere a ridurilor – Aceasta procedura este relativ noua pe piata, insa pare a fi cea mai de succes. Pacientii sunt injectati cu diferite substante chimice sub piele, in zona ridurilor, facand fata sa para mai tanara si mai proaspata. Injectiile de acest tip se realizeaza fie la dermatolog, fie la o clinica de estetica medicala.

De obicei, se trateaza zona din jurul ochilor, colturile gurii si linia maxilarului.

Ce costuri sunt? Pretul unei astfel de proceduri este asemanator cu cel al injectiilor cu botox, adica de circa 300-400 de euro. De asemenea, rezultatul este temporar, de aproximativ 8-12 luni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *