Preotul Dimitrie Bica, acum este Avondios de Como episcop in Italia

dimitrie-bica

foto: libertatea.ro

In anul 2002, cand Dimitrie Bica isi marturisea public orientarea sustinand ca in sanul bisericii exista si alti prelati asemenea lui, povestea lui Dimitrie Bica a facut mare valva. Au fost voci care l-au condamnat, dar si foarte multi oameni l-au apreciat pentru sinceritate si pentru curajul de a fi renuntat la sutana pentru a-si urma destinul. O perioada, Dimitrie Bica a trait in Romania, pictand icoane pe care le semna sub pseudonim, dar si militand pentru drepturi tuturor. La un moment dat a disparut si s-a zvonit ca ar fi plecat din tara, in Italia.

In luna noiembrie a anului trecut, Dimitrie Bica a venit in vizita in Romania. Doar ca fostul preot ortodox se numeste acum Avondios de Como si este episcop. Bica, alias Avondios, a postat pe blogul sau impresii si fotografii din aceasta vizita, spune el spirituala, la bisericile din Romania si Republica Moldova.

9 comments for “Preotul Dimitrie Bica, acum este Avondios de Como episcop in Italia

 1. gicu
  May 15, 2009 at 14:50

  Totul e adevarat!

 2. anys
  November 10, 2009 at 21:56

  Din pacate este dureros ca asemenea persoana se da drept episcop in continuare inseland oamenii. Cred ca lumea ar trebui sa se trezeasca un pic si sa nu mai mearga oriunde, pot suna sau trimite e-mail pentru a cere informatii in legatura cu biserica din orasul in care locuiesc.

 3. ferox
  November 23, 2009 at 04:13

  Imi pare rau sa zic acest lucru dar am ajuns la urmatoarea conclusie. Fiecare “gospodarie” produce gunoi. Solutia este un inceneritor sau groapa de gunoi. Din pacate singurul inceneritor capabil sa ne lase fara un anumit tip de gunoaie a fost transformat in Muzeu . In momentul in care “gospodari” fac un pas sa inchida groapa de gunoi se regasesc automat cu gunoiul in casa.

 4. renegatu'
  January 12, 2011 at 01:58

  Cand o sa mai scapam fratilor de “USCATURILE” astea din sanul BOR. Acum cred ca este mai mare nevoie de un sindicat al preotilor ptr ca acesti episcopi nu se vor mai apleca prea curand asupra problemelor si necazurilor pe care le intampina preotii de mir de la sate si din parohiile sarace. Va pun la dispozitie o adresa de e-mail la care sa-mi trimiteti cateva sugestii cu referire la infiintare unui nou sindicat al personalului clerical si neclerical din cadrul BOR, care sa se se ocupe de problemele preotilor si cantaretilor bisericesti, la nivel national: parohiisarace@yahoo.com

 5. olivia
  January 28, 2012 at 21:24

  este cea mai mare porcarie si minciuna pe care am putut sa o aud…..sunteti atat de invidiosi de o persoana care intradevar este aproape de dumnezeu ca nu stiti cum sa o defaimati mai mult………eu il cunosc personal pe parintele si stiu ca este o persoana nu de nota 10 dar de nota 100……cine nu il cunoaste personal sa nu faca comentari ca de zis putem sa zicem ce vrem dar trebuie sa si dovedim! da-tim o dovada de cea ce afermati….daca aveti…………!

  • MARIUS
   February 18, 2014 at 15:17

   buna ziua
   sunt Marius din Bucuresti
   as vrea si eu la adresa mea de mail un id ceva de ai parintelui sa l pot contacta
   multumesc

 6. Dan Faconescu
  May 28, 2012 at 16:17

  Un om inpocrit ,fara niciun fel de noima in cunosc foarte bine.Este foarte bine ca Biserica Ortodoxa Romana a caterisit acest inpostor care nu are niciun lucru care sa il faca demn de ce vrea sa para.

 7. lila
  February 22, 2015 at 02:58

  astradrom vorbeste numai prostii, m am crucit cand am vazut ce scriu aia!
  vedeti cati episcopi homosexuali avem in romania la noi intai si dupa sa ii luam si pe aia din afara ! intai de toate de intereseaza oile noastre!
  teodosie al nostru face o gramada de lucruri si toata lumea il stie ca e cel mai vestit homosexual pentru ca a nenorocit copiii de la seminar si facultate si nu te promoveaza daca nu te culci cu dansul, varsanufie de la valcea care e un sodomean recunoscut de cand era la manastirea radu voda din bucuresti si a nenorocit alti copii! aia sunt homosexualii adevarati si din pacate sunt in biserica noastra 
  de ce incercati sa puneti gunoiul sub pres aducandu ne pe altii din afara cand ai nostri sunt mai rau sau doriti sa ii ascundeti?

 8. cristi
  December 31, 2015 at 00:14

  Este atat de trist ca nu a reusit sa faca nimic cu viata lui. Putea face orice altceva. Daca ai curvit, si daca ridici mortii la viata, preot sa nu te mai faci. Cine-s io sa-l judec. Eu il consideram amuzant si inutil, el ma considera un fel de Necuratu’. Bravo Giovani, niciodata nu e prea tarziu sa faci ceea ce trebuie si sa te caiesti. Noroc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *