Poze de vara – Wallpapers cu imagini de vara – Poze in culorile verii

Poze de vara – Wallpapers cu imagini de vara – Poze in culorile verii

Culorile verii sunt poate la fel de fermecatoare ca si culorile primaverii sau toamnei, caci fiecare anotimp in parte este deosebit si isi merita locul lui, niciodata parca considerat in fata altuia. Insa, pentru mine vara are un farmec aparte si o clasez inainte tuturor anotimpurilor.¬† Pentru ca sunt fascinata de peisajele tropicale, poate chiar sa le privesc in poze, daca nu reusesc sa le vad in fata ochilor asa de des cat mi-as dori, am facut o selectie cu cele mai frumoase si mai noi wallpapere de vara, cu imagini cu palmieri, nisipul fin al plajelor, apa cristalina a marii, cu apusul de soare arzator, dar si cateva wallapers-uri mai vesele, cu umbrelute si plariute de plaja… sper sa va placa si sa alegeti unul dintre wallpaperele propuse de mine pentru desktop-ul calculatorului vostru. Alegeti sa aveti wallpaper potrivit sezonului!

Galerie poze-wallpaper cu imagini de vara superbe:

Vrei sa cumperi niste costume de baie super? Iata aici si aici doua site-uri unde poti comanda in Romania costume de baie la preturi pentru toate buzunarele si la moda pentru vara aceasta!

1 comment for “Poze de vara – Wallpapers cu imagini de vara – Poze in culorile verii

  1. roxana
    January 16, 2011 at 11:38

    i-mi plac pozele triste in gri si negru dar cand vine primavara si merg la scoala ma schimb si caut poze de vara vesele bineinteles dupa ce scriu si invat
    BINE VA PWP SI AM SI PLECAT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *