Plateste datoria ca sa fii linistit in vacanta

plateste datoria

Vara este sezonul preferat pentru vacante, cei mai multi alegand statiunile de pe malul marii, din tara sau din strainatate, pentru a se relaxa si experimenta senzatii de neuitat. In acest an numerosi romani isi exprima dorinta de a ajunge in Grecia, in mod special in Skiathos, Thassos si Halkidiki. Alte destinatii de vacanta de interes pentru turistii romani sunt Italia si Spania, in zone precum Napoli, Coasta Amalfi sau Toscana, Malaga, Tenerife, Costa del Soletc. Turcia, pe de alta parte, se pozitioneaza in topul preferintelor cu Antalya in regim all inclusive, aceasta ramanand o atractie importanta.

In acest context, agentiile de turism lanseaza pachete de vacanta atat la debutul sezonului, cat si pe tot parcursul verii, pentru toate structurile de cazare.

Vacanta este o necesitate de care pot sa beneficieze si cei care au rate de platit

Toate destinatiile de vacanta au un cost, mai mare sau mai mic, pe care turistul trebuie sa il acopere. Faptul ca are datorii de platit lunar sub forma unor rate, nu trebuie sa il conditioneze sa renunte la vacanta. Plata ratelor la KRUK, de exemplu, se poate face pe masura veniturilor pe care le are – asta daca semneaza Angajamentul de plata propus de companie.

De ce este avantajos Angajamentul de plata?

Stabilirea ratelor in functie de posibilitatile individuale ale fiecarui client in parte sustine o serie de avantaje pentru acesta din urma. Printre ele se numara si posibilitatea de a pleca intr-o vacanta. Practic, clientul cu dosar gestionat de KRUK in vederea platii datoriilor pe care le are, trebuie sa faca un calcul realist inainte de a-si stabili rata lunara.

Ce venituri are lunar? De la locul de munca, chirii de incasat, alte venituri pe care poate sa conteze luna de luna.

Ce cheltuieli obligatoriu de facut are lunar? Utilitati, alimente, servicii medicale,etc – toate cheltuielile pe care nu le poate evita intr-o luna. La aceste cheltuieli poate sa adauge si un buget de vacanta – un buget realist pe care sa il poata economisi lunar, in 6 luni sau chiar un an.

Presupunand ca isi doreste sa economiseasca 600 de EUR pentru vacanta. Lunar, timp de un an, trebuie sa economiseasca 50 de EUR. Aceasta este suma de bani pe care o trece in cadrul cheltuielilor lunare. Din veniturile lunare scade cheltuielile si din diferenta rezultata aloca o suma de bani pentru rata. Bineinteles, bugetul poate fi mai mic sau mai mare.

Cert este ca Angajamentul de plata ajuta clientul KRUK sa isi gestioneze corect si optim banii, in plus sa isi plateasca si ratele la timp, pana la stingerea datoriei. Mai multe detalii despre compania KRUK si plata ratelor se pot gasi pe site-ul organizatiei.

Reprezentantii companiei le recomanda celor care au rate la KRUK sa aiba in vedere bunastarea propriilor vieti. Faptul ca au indatoriri asumate prin contracte de creditare nu trebuie sa le tulbure vietile. Vacantele sunt o sursa de bine si de relaxare. In fond, sunt o metoda de pregatire pentru perioada urmatoare cand este nevoie de mintea limpede sa se gestioneze inclusiv datoriile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *