Pijamale Jorge – Magazin online pentru pijamale Jorge

Pijamale Jorge

Jorge vinde pijamale!

Carismaticul Jorge, nu mai este o noutate pentru nimeni, s-a lansat in moda cu o colectie de pijamale elegante, pentru femei si barbati cu stil:)

Pentru ca a avut o idee stralucita cu aceasta colectie, de altfel una foarte frumoasa dupa parerea mea, il felicit si ii urez mult succes. Succes care eu una nu cred ca va intarzia sa apara. Astfel, Jorge, poti dormi linistit in noile pijamale, zic eu! ;)

Motivul pentru care Jorge s-a apucat sa faca pijamale?… ”Ideea mi-a venit din necesitate. Eram într-o seară cu soția mea, ea era foarte frumos îmbrăcată, cu dantelă și mătase. Eram și noi singuri acasă, într-o seara. Și mi-a venit ideea, gata, pot să fac asta. Acum sunt foarte fericit, îmi place foarte mult ceea ce a ieșit”, a mărturisit Jorge pentru Libertatea.

Iar daca te intrebi de unde poti cumpara pijamalele lui Jorge, afla ca are un magazin online, Misstero. Colectia de pijamale MISSTERO pentru femei si barbati o puteti cumpara de aici

PS: Eu as fi botezat aceste pijamale Jorge, pentru ca acest nume deja este un brand, iar daca se vand si pijamale de femei, nu cred ca ar fi avut vreo dama vreo problema ca ar purta o pijama cu brandul Jorge, deci numele Jorge s-ar fi potrivit la fel de bine si pe pijamalele de femei, cat si pe cele de barbati.

Este foarte frumos cand cineva gaseste o nisa descoperita si o speculeaza. Asa cu spunea si Jorge, in Romania nu prea aveai de unde sa cumperi pijamale si halate pentru barbati, de calitate si care sa arate si bine. Se pare ca Jorge a gasit o afacere de succes si care cu siguranta ii aduce si placere.

Tu ce parere ai de faptul ca Jorge vinde pijamale? Ce parere ai de aceasta noua afacere a lui Jorge?

Sursa foto: www.misstero.com si facebook George Official.ro

1 comment for “Pijamale Jorge – Magazin online pentru pijamale Jorge

  1. October 6, 2017 at 15:08

    Orice e la moda. In curand o sa se faca pijamale la ‘dunga’ :)))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *