Panouri caramida aparenta pe polistiren, pentru placari exterioare – O soluție excelentă

Iti doresti o locuinta care sa arate impecabil, sa iti ofere tot confortul de care ai nevoie si sa nu aiba nevoie de o foarte multa ingrijire? Daca vrei asta, trebuie sa investesti in cele mai bune si mai eficiente materiale si trebuie sa ai foarte mare grija la modul in care cladirea este placata.

In ultimii ani, se foloseste din ce in ce mai intens caramida aparenta exterior, un produs care cucereste orice persoana din punct de vedere estetic si reuseste sa te duca cu gandul la vechea caramida intalnita in Marea Britanie si in tarile nordice.

Exista numeroase optiuni de caramida aparenta exterior

In mod normal, aspectul de caramida ar trebui sa il obtii prin utilizarea caramizii in structura cladirii. Acest lucru s-ar putea sa nu mai fie tocmai apreciat, deoarece acest material nu se poate ridica la standardele altor materiale moderne, care sunt mai ieftine, au proprietati mai bune si rezista mai bine in timp.

Din fericire, chiar si atunci cand iti construiesti o casa din metal, lemn, beton sau alte materiale, poti obtine aspectul de caramida prin aceasta caramida aparenta exterior. Este un produs care imita la perfectie aspectul de caramida si evolueaza constant in ceea ce priveste eficienta pe care o poate oferi.

Unul dintre rezultatele evolutiei este caramida aparenta de exterior de la Techstone Romania , care trece de bariera strict estetica si ofera o multime de alte avantaje.

Caramida aparenta de exterior de la Techstone Romania, un veritabil termosistem gata construit

Aceasta caramida realizata de romanii de la Techstone este produsa dupa o reteta proprie si reuseste sa asigure o multime de avantaje:

  • Partea decorativa este injectata direct in polistirenul extrudat. Practic, placile de termosistem vin gata de montat, eliminandu-se o multime de pasi din procesul de placare a cladirilor;

  • Eficienta energetica pe care o ofera este una excelenta, transferul de caldura fiind aproape zero;

  • Optiunile estetice sunt numeroase. Se poate opta pentru absolut orice nuanta de caramida si pentru numeroase dimensiuni sau forme;

  • Montajul este cat se poate de simplu, ceea ce duce la costuri scazute si la o economie serioasa de timp. Practic, panourile de caramida aparenta exterior de la Techstone Romania se monteaza aproape instant cu ajutorul adezivului si a prinderilor mecanice.

Aceasta noua tehnologie reușește, așadar, sa iti ofere un urias plus estetic si in acelasi timp te ajuta sa economisesti. Acest lucru este cat se poate de convingator. La fel de convingatoare sunt numeroasele promotii si oferte pe care Techstone Romania le are pentru cei care achizitioneaza un volum mare de panouri, asadar, merita sa fie descoperite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *