Ochiul soacrei, o emisiune de “succes” pe Antena1

ochiul-soacreiOchiul soacrei, o emisiune de “succes” pe Antena1, glumesc de unde atata bunatate la o caterinca de emisiune.
Toate canalele de periferie au in program emisiuni cu amarasteni, teatru ieftin pentru poporul roman. Acum a venit si randul celor de la Antena1 sa bage pe micile ecrane o porcarie de emisiune “ochiul soacrei”.

Ochiul soacrei
divertisment
Din 25 februarie, Antena 1 va prezinta un reality show ce va va tine in priza timp de 45 de minute in fiecare miercuri, incepand cu ora 20.30. In emisiunea “Ochiul Soacrei” veti gasi absolut toate elementele de care are nevoie un show de divertisment: umor savuros, conflicte casnice dar, mai ales, lectii importante de viata.

El nu mai face nimic in casa? Ea tipa mai mereu si iti reproseaza ca stai tot timpul la televizor? Avem deja un conflict pe care numai un singur om il poate “rezolva”: Soacra! Asadar, timp de o saptamana, chiar Mama Soacra in carne si oase, se va muta la voi in casa cu tot cu bagaje si arme potrivite pentru a rezolva problema!

Desigur ca “armele” pe care le va folosi Mama Soacra sunt cele arhi-cunoscute: cicaleala, scotocitul prin lucruri dar, mai ales, nasul peste tot… in special acolo unde nu-i fierbe oala!

Ce poate sa rezulte dintr-o saptamana de convietuit alaturi de soacra, cum rezolva ea problemele unei casnicii, veti putea vedea in fiecare miercuri seara, incepand cu 25 februarie, numai la Antena 1! via Antena1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *