Modele noi si marci de masini performante de la LeasingAutomobile.ro

LeasingAutomobile.ro – Descopera noile modele si marci de masini performante din Parc Auto Galati si Parc Auto Arad

Automobilul este una dintre principalele resurse de deplasare pe distante scurte sau lungi in conditii de maxima siguranta. Pentru achizitia unor autoturisme performante precum cele din acest Parc Auto la preturi avantajoase sunt propagate noi resurse de finantare prin contracte de leasing financiar sau credit auto bancar.

46_parc-auto

Compania Leasing Automobile asigura cele mai bune modalitati de finantare, in parteneriat cu firme specializate in leasing, pentru o gama foarte variata de autoturisme performante disponibile in Parc Auto, locul in care gasiti automobile accesibile pentru orice investitie.

Parc Auto Leasing Automobile – Dealer auto profesionist

Compania Leasing Automobile este un important distribuitor si importator de automobile de calitate germana care detine un parc auto diversificat pentru clienti cu pretentii diferite, in materie de performanta auto.

Principalele firme partnere pentru achizitie masini auto rulate din cadrul Parcului Auto sunt: Idea Leasing, BT LEASING, Raiffeisen LEASING, Garanti Leasing, Tiriac Leasing, Cetelem, IMPULS LEASING, BRD, OLX, AUTOVIT.RO.

Leasing Automobile detine mai multe modalitati prin care puteti sa va impliniti visul auto: metoda concractarii prin leasing, cea a platii prin rate sau, mai exista si o modalitate denumita BUY BACK, care consta in schimbarea masinii vechi cu una noua si mult mai performanta.

Compania Lasing Automobile detine un parc auto care cuprinde modele si marci recunoscute international datorita performantei : de la masini de tip SUV, pana la cele break, jeep sau cabrio, va garantam ca aici este locul unde va puteti achzitiona automobilul ideal pentru dumneavoastra.

Finantare specializata disponibila in Parc Auto Arad si Galati

Compania Leasing Automobile detine parcuri auto in doua dintre cele mai importante orase din Romania: Arad si Galati.

Fiecare parc auto care in componenta sa o gama foarte variata de modele inedite si performante, toate automobilele fiind importate din tarile din vestul Europei.

Firma Leasing Automobile tinde sa satisfaca orice client prin metodele sale avantajoase prin care puteti sa va achizitionati un autovehicul. Echipa de specialisti din cadrul companiei se afla mereu la dispozitia dvs. pentru a tine evidenta activitatii fiecarei masini, prin intermediul procedurilor de revizie specializate si profesionale.

Avantajele achizitiei unei masini performante din Parc Auto

Compania Leasing Automobile asigura numeroase avantaje care determina cea mai buna investitie in privinta achizitiei, printre care enumeram:
• Prin intermediul contractului de finantare prin leasing financiar realizati o investitie inteligenta in autoturisme performante la preturi avantajoase;
• Cu orice model de automobil cumparat beneficiati de o garantie de 3 luni pentru fiecare 15 000 km rulati;
• O echipa specializata in diagnoza auto determina buna functionare a fiecarui autoturism, iar la achizitie cumparatorul sau utilizatorul masinii primeste atestatul de buna functionare, realizat in conformitate cu standardele internationale;
• Beneficiati de transport gratuit pe intreg teritoriul tarii pentru orice model achizitionat;

Servicii profesionale pentru achizitia oricarei masini disponibile in Parc Auto Galati si Arad

Accesati website-ul companiei: www.leasingautomobile.ro si vizualizati autoturismele disponibile pe pagina Parc Auto si sunati la numarul de telefon: 0741 41 44 88 pentru informatii suplimentare, stabilirea unei intalniri cu reprezentantii companiei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *