Mobila de living la comanda – Complex Slava, mobila de living in tendinte la comanda

Toate ideile originale prind contur pentru orice tip de mobila living realizata la comanda de specialistii companiei Complex Slava

Compania SLAVA este bine cunoscuta la noi in tara datorita produselor realizate la comanda din gama mobila living si datorita calitatii produselor existente in cadrul magazinului online al companiei.

36_mobila-living4

Dat fiind progresul pe care il inregistreaza zi de zi aceasta companie, ea se mai remarca si prin faptul colaborarii cu numeroase magazine importante din tara, oferind in acelasi timp un pachet complet de servicii: de la consiliere clientilor in privinta tendintelor in materie, pana la proiectarea fiecarui detaliu din viitoarea mobila si inclusiv realizarea amenajarii fiecarei piese astfel cum a fost gandita.

Amenajarea intr-un anumit mod a unei incaperi poate fi, aparent, o activitate usoara. Insa lucrurile nu stau exact asa, pentru ca obtinerea unei incaperi primitoare tine de combinarea stilurilor, a culorilor si a altor asemenea detalii nu doar in privinta pieselor de mobilier alese, cat si in privinta formei camerei sau a celorlalte elemente arhitecturale.Astfel, pentru a se imbina perfect aceste elemente, pentru ca acestea sa reprezinte un intreg, apelarea la consultanta de specialitate si in acelasi timp la realizarea mobilei la comanda reprezinta o solutie ideala pentru a obtine o atmosfera intima sau de tip office.

Pentru orice mobilier living realizat la comanda de profesionistii ComplexSlava.ro beneficiati de numeroase avantaje

Atunci cand vine vorba de amenajari interior, opinia impartita de majoritatea specialistilor in domeniu este faptul ca mobila ofera plusul de eleganta si atmosfera placuta pe care toti o cauta. Insa fiecare are propriile conceptii despre ceea ce reprezinta eleganta si ce inseamna atmosfera placuta. Tocmai pentru a solutiona aceste discrepante intre opinii, mobila la comanda vine si ofera posibilitatea celor care sunt adeptii acestei metode de realizare a mobilei posibilitatea de a combina elemente, de a se juca cu culorile, pentru a obtine in final produse originale, asupra carora proprietarul isi va lasa amprenta stilului preferat.

Din alt punct de vedere, realizarea mobilei la comanda rezolva o alta poblema extrem de des intalnita, si anume faptul ca nu de fiecare data dimensiunile mobilei care ne place corespund cu dimensiunile locului unde dorim sa o amplasam. Pentru a rezolva aceasta problema intervine un alt avantaj al realizarii mobilei la comanda si anume posibilitatea pastrarii unui anumit model dorit, dar realizarea piesei respective in dimensiuni mai mici sau mai mari pentru a se potrivi exact spatiului de care dispuneti.

36_mobila-living3

Cromatica mobilei – Tendinte in domeniu recomandate de experienta companiei Complex Slava

Pentru a fi siguri ca alegeti corect tipul mobilei realizate la comanda trebuie sa va ghidati dupa un principiu foarte simplu: confortul si dorintele dvs. primeaza in fata modului cum evolueaza tendintele in acest domeniu.

Insa pentru a avea anumite puncte de reper din care sa porniti in momentul in care alegeti piesele de mobilier, firma SC SLAVA SRL dispune de urmatoarele sugestii recomandate de specialisti:

• Cromatica mobilierului trebuie sa fie in armonie cu finisajele si alte obiecte decorative existente;

• Culorile reci pot fi combinate cu peretii albi sau vopsiti deschis, iar culorile calde se potrivesc cu peretii vopsiti in culori mai inchise;

• Culorile calde sunt cele care produc o atmosfera linistita si destinsa;

• Pentru crearea unui spatiu „jucaus” sau „dinamic” optati pentru culori precum verde, galben, roz, mov, albastru si rosu.

ComplexSlava.ro – O echipa de profesionisti dedicata realizarii celor mai originale piese de mobilier

Compania Slava ofera servicii in domeniul realizarii mobilei la comanda care se remarca, mai presus de toate, prin faptul ca sunt de calitate. In plus, munca cu dedicatie permite realizarea mobilei la comanda care sa-i surprinda pe clientii sai intr-un mod placut prin cobinarea orginara a diferitor stiluri.

Astfel, pentru obtinerea unor piese de mobilier cat mai potrivite spatiului de care dispuneti nu ezitati sa apelati la numarul de telefon: 0742 032 208

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *