Milucon.ro – Pardoseli flotante – Rezistenta si calitate la preturi accesibile

54_pardoseli-flotantePardoselile flotante sunt considerate ca fiind cea mai buna optiune pentru spatiile in care exista instalate diferite retele de fire sau alte instalatii. Diversitatea acestor pardoseli flotante este integrata in orice tip de spatiu, in functie de caracteristicile acestuia. Tot mai multi oameni recunosc rezistenta si calitatea acestui tip de pardoseli.

Alegi Milucon, alegi inteligent – Investeste in pardoseli flotante

Compania Milucon este o companie romaneasca care isi desfasoara activitatea in domeniul lucrarilor de hidroizolatii si asigura servicii de montare pardoseli inca din anul 2007, experienta acumulata in toti anii de activitate fiind o dovada incontestabila a calitatii serviciilor disponibile.

Angajatii companiei Milucon asigura o gama variata de servicii de montare pardoseli pentru diferite tipuri, precum: pardoseli flotante, pardoseli pentru spatiile interioare si exterioare, pardoseli folosite pentru spatiile industriale (epoxidice), pardoseli lipite, sape, pardoseli realizate din beton, poliuretanice.

In plus, Milucon asigura servicii profesionale pentru lucrari de hidroizolatii, precum: hidroizolatii terase, hidroizolatii fundatii si subsoluri, terase verzi, hidroizolatii pereti, hale, poliuretanice, acoperis verde, membrana bituminoasa, membrana PVC.

Pardoseli flotante – Solutii eficiente si profesionale dedicate rezistentei

Serviciul de montare pardoseli flotante este unul dintre multiplele servicii asigurate de compania Milucon. Acest serviciu este accesat de persoanele care doresc pardoseli menite sa reziste un timp cat mai indelungat.

Pardoselile flotante sunt disponibile sub o varietate de modele, avand ca scop principal satisfacerea fiecarei exigente din partea clientilor. Aceste pardoseli flotante au beneficiul de a fi extrem de usor de montat, iar preturile sunt foarte avantajoase.

De ce sa apelam la serviciile de montare pardoseli?

Pardoselile flotante detin o multitudine de avantaje, fiecare dintre ele asigurand exigentele unei pardoseli perfecte. Printre motivele pentru care este necesar sa apelati la astfel de pardoseli flotante, enumeram:

• Au un aspect estetic apreciat datorita functiilor sale de protejare a cablurilor si din orice incapere;
• Pot fi instalate intr-un timp foarte scurt, de catre muncitorii calificati ai companiei Milucon;
• Pretul oferit pentru un astfel de serviciu este foarte accesibil oricarui tip de buget;
• Pardoselile sunt foarte rezistente in contact cu diferiti factori externi;
• Determina un confort termic foarte ridicat.

In ce consta montarea pardoselilor flotante?

Procesul de montare consta, intr-o prima faza, in instalarea unor picioruse de otel direct pe un strat de suport din beton. Intr-o faza secunda a procesului de montare, se vor instala diferite placi realizate din lemn, care de obicei sunt de forma patrata.

Ulterior, va rezulta o pardoseala atragatoare care imita perfect parchetul. Astfel de pardoseli flotante sunt foarte des utilizate in diferite spatii, precum: biblioteci, sali de lectura, sali de teatru, cladiri de birouri, studiori de televizione, restaurante, librarii etc.

Date de contact
Compania Milucon garanteaza lucrari accesibile si performante care vor satisface orice demers estetic in ceea ce priveste pardoseala pe care doriti sa o instalati. Aveti, de altfel, posibilitatea de a alege dintr-un portofoliu vast de modele de pardoseli, care mai de care mai atragatoare pentru dvs.

Daca doriti mai multe detalii suplimentare in legatura cu serviciile oferite de compania Milucon, va invitam sa accesati website-ul companiei:
www.milucon.ro
Sau telefonati la numarul: 0766 419 049

1 comment for “Milucon.ro – Pardoseli flotante – Rezistenta si calitate la preturi accesibile

  1. June 19, 2017 at 10:31

    Usor de instalat si durabilitate mare ,intradevar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *