Mihaela Tatu despre David Bisbal si concertul de la Sala Polivalenta Bucuresti

In 11 decembrie ajunge in Bucuresti latino loverul David Bismal, care va concerta la Sala Polivalenta, unde isi doreste sa incinga sangele in venele femeilor, dar probabil ca si al barbatilor.

La “Agentul Vip”, Mihaela Tatu a vorbit de catre David Bismal si cate orgasme a avut atunci cand artistul i-a pus mana pe picior, probabil ca daca se duce in alta zona cu mana si nu pe picior se transforma locatia intr-un lac.

Daca ajunge cineva pe acolo, sa ne zica si noua cum a fost si sigur ca vrem si un filmulet sau poze :)

3 comments for “Mihaela Tatu despre David Bisbal si concertul de la Sala Polivalenta Bucuresti

 1. elena
  November 29, 2008 at 15:06

  ce latin lover??? un limbric, o jumatate de buletin, o copie nefidela a lui ricky martine… parerea mea!

 2. December 9, 2008 at 19:12

  ce aberatie de reportaj. David Bisbal este un tip ok, modest si nu se crede latin lover. numai aberatii s-au scris. draga elena, nu are nici o legatura cu ricky martin , sunt total diferiti, nu inteleg de unde si pana unde copie nefidela…………..este total neinformata…………mai studiaza inainte sa te dai cu parerea

 3. December 17, 2008 at 03:06

  @bubu, da, poate doar are acelasi stil ca ricky martin, la propriu spun, iar muzical, aduce a la un eros ramazzotti, deci tot un fel de copie…. eu mi-am spus parerea si am inteles-o si pe a ta, de aceea este lumea atat de mare, sa incapem toti in ea… iti doresc sa ai bafta sa-ti intalnesti idolul cat mai des.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *