Mesaje de dragoste si dor de Craciun – Mesaje si sms-uri noi si originale de Craciun si Anul Nou

mesaje de dragoste si dor de CraciunMesaje de dragoste si dor de Craciun – Mesaje si sms-uri noi si originale de Craciun si Anul Nou

Se apropie Sarbatorile de iarna si emotia din sufletele noastre va atinge cote maxime. Caldura Craciunului ne va cuprinde si dorinta de a fi langa persoanele dragi noua este mai accentuata ca niciodata. Fulgii de nea, zurgalaii, Mos Nicolae, Mos Craciun si Anul Nou, toate acestea creaza atmosfera de basm, iar cu totii ne simtim ca niste printi si printese in aceasta lume de poveste. Imparte bucuria care o simti in suflet in aceste sarbatori de iarna cu persoana iubita si alege sa-i trimiti mesaje si sms-uri de dragoste, pline de declaratii magice de dragoste.. Iar daca din motive independente de voita voastra, veti fi departe de Craciun sau de Anul Nou de persoana iubita, trimite-i un frumos si original mesaj de dor din mesajele si sms-urile de Craciun si Anul Nou propuse de noi mai jos. Speram ca despartirea de iubit sau iubita sa va fie cat mai scurta!

Mesaje si sms-uri de dragoste si dor de Craciun si Anul Nou, cu texte originale si noi cu declaratii de dragoste de Craciun:

* Singura magie pe care o simt nu este cea a Craciunului, ci magia ta… Te iubesc si as vrea sa-mi petrec de acum incolo toate zilele de Craciun alaturi de tine!

* Imi doresc sa fiu cu tine, sa impletim cununi de brad si flori, sa alergam de mana prin zapada si ninsori, sa ne iubim ca nimeni altii… de aceste Sarbatori!

* As vrea a ma ascund printe cadouri, globuri si beteala, sa ma descoperi in Noaptea de Craciun si sa ma consideri cel mai de pret cadou al tau primit vreodata!

* Abia astept Sarbatorile de Craciun si Anul Nou pentru ca le voi petrece cu tine si acest lucru inseamna foarte mult pentru mine! Si mai stiu ca anul 2010 va fi unul plin de intelegere, dragoste si bucurie pentru noi doi!

* Precum Mos Nicolae si Mos Craciun aduc magia in casele noastre, asa si tu aduci magie in fiecare clipa a vietii mele!

* Ma simt ca intr-o poveste… Voi petrece Sarbatori magice, langa o persoana magica… Tu esti magia vietii mele!

* Orice Craciun petrecut fara tine este ca un Craciun lipsit de magie. Reda magia Craciunului in viata mea si vino mai repede la mine!

* N-as putea sa-mi petrec sarbatorile de iarna nicaieri altundeva decat langa tine. Noi doi, multa zapada, ascultand colinde… aceasta este darul pe care mi-l doresc cel mai mult pe lume!

* As vrea ca acest Craciun si luminitele din brad sa-ti aminteasca de ochii mei si poate te vei grabi sa te intorci la mine. Miss U atat de mult si nu vreau sa petrec niciun Craciun fara tine!!!

* Mi-ai vazut zambetul pe undeva? Cred ca este ascuns pe undeva in sacul lui Mos Craciun… Crezi ca poti sa-l rogi pe Mos Craciun sa ti-l dea sa mi-l aduci?

* Imi lipsesti la fiecare bataie a inimii, la fiecare clipire, in fiecare secunda si in fiecare moment al zilei… dar in acest Craciun, daca nu voi fi langa mine, cu siguranta imi vei auzi chemarea batailor inimii mele… vor fi in fiecare clinchet de clopotel pe care il vei auzi in aceste sarbatori.
* Ma simt ca un om de zapada si ma topesc de dorul tau. Grabeste-te sa ma salvezi de la topire!

* Astazi este Craciunul, o zi plina de bucurie… dar nu si in sufletul meu… caci tu nu esti langa mine!

* Imi spuneai ca sunt ca o stea de Craciun pentru tine… si ma pot considera cea mai norocoasa, caci am primit cea mai frumoasa dedicatie de dragoste!

4 comments for “Mesaje de dragoste si dor de Craciun – Mesaje si sms-uri noi si originale de Craciun si Anul Nou

 1. ioana
  December 24, 2009 at 22:05

  super chiar m-au impresionat

 2. simona
  December 8, 2010 at 17:37

  fooarte faine sooperbe

 3. mary
  December 19, 2010 at 19:16

  sunt superbe…insa mai trebuiesk puse ji alte mesaje:-p

 4. mary
  December 19, 2010 at 19:18

  sunt superbe…insa mai trebuiesk puse ji alte mesaje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *