Masini second hand vanzare – Leasing Automobile

Masini second hand vanzare – Cele mai importante marci auto performante reunite sub sigla Leasing Automobile

Chiar si cele mai lungi distante se cer a fi parcurse in cel mai scurt timp posibil, insa destinatia nu este intotdeauna la fel de importanta ca si calatoria. De aceea, pe piata de profil exista numerosi dealeri autorizati care faciliteaza existenta si posibilitatea achizitiei de masini second hand vanzare la preturi avantajoase.

35_masini-second-hand-vanzare

Compania Leasing Automobile este o companie romaneasca cu experienta acumulata in toti anii de activitate si comercializeaza masini second hand puse la vanzare prin intermediul parteneriatelor cu firme specializate in contractarea finantarilor prin leasing financiar sau credit auto bancar.

Cum puteti sa va achizitionati masini second-hand vanzare de la compania Leasing Automobile?

Compania promoveaza diferite modalitati de achizitie a unei masini second hand:

1. Sistem de leasing financiar
Aveti posibilitatea sa achizitionati cele mai performante masini de vanzare printr-o metoda simpla, in parteneriat cu firme specializate in procesul de achizitie prin sistem de leasing financiar.
Printre firmele cu care Leasing Automobile colaboreaza se afla: Idea Leasing, Raiffeisen LEASING,Cetelem, Garanti Leasing, IMPULS LEASING, OLX, BT LEASING, Tiriac Leasing, BRD si AUTOVIT.RO
Aceasta modalitate de plata, prin intermediul ratelor periodice, va faciliteaza demersurile financiare pentru achizitionarea unui automobil, fiind un pachet de cumparare adecvat persoanelor fizice.

2. Serviciul de schimburi auto sau sistem de buy-back
Acest serviciu asigura posibilitatea pasionatilor de masini sa inlocuiasca vechea masina cu una noua si mult mai performanta. Prin intermediul serviciului de schimburi auto sunt recomandate pachete promotionale de achizitie pentru masina veche pentru care fie poti primi o suma de bani, fie iti poti achizitiona – la schimb – un nou autoturism.

Masini second hand vanzare – Gama variata de automobile, calitate germana promovata de LeasingAutomobile.ro

Compania Leasing Automobile pune la dispozitia clientilor sai o gama variata de masini second-hand vanzare printre care:
Automobilul marca Volvo V40 face parte din categoria masini second hand vanzare care trebuie sa fie neaparat a dumneavoastra. Aceasta este o masina relativ noua, fabricata in anul 2014, functionand pe Diesel. Caroseria de tip Hatchback face din acest automobil unul extrem de modern si stilat, fiind perfect pentru plimbari prin oras.

Detine o putere de 115 CP si un rulaj de 157 000 km. Acest model international poate fi al dumneavoaastra pentru pretul de numai 10 990 Euro, pret pe care il puteti negocia cu specialistii de la Leasing Automobile.

Un alt model care se incadreaza in gama masini second-hand vanzare este Mercedes-Benz ML 350. Acest model de automobil este fabricat in anul 2012, iar rulajul de 196 000 km impreuna cu puterea de 258 CP fac din aceasta masina una absolut perfecta.

Caroseria de tip SUV ii ofera un design special, facand-o spatioasa si confortabila, desavarsita pentru calatorii lungi si o familie numeroasa. Acest model de masina poate fi in orice moment al dumneavoastra pentru pretul de numai 27 990 Euro.

Compania Leasing Automobile va garanteaza servicii de calitate, profesionalism si accesibilitate in procesul achizitionarii masinii perfecte.

Pentru nelamuririi, detalii sau comenzi, va rugam sa accesati cu incredere pagina de internet a companiei : www.leasingautomobile.ro

Puteti accesa serviciile disponibile pe website, impreuna cu agentii Leasing Automobile, la urmatorul numar de telefon : 0741 41 44 88

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *