Masini achizitionate in sistem leasing – Leasing Automobile

Masini achizitionate in sistem leasing – Inlocuieste-ti vechea masina cu una mult mai performanta!

Leasing Automobile este un dealer recunoscut in Romania care ofera diferite servicii sub forma vanzarii de masini in leasing importate din Germania catre clientii din Romania. Aceste masini achizitionate in sistem de leasing se remarca in primul rand prin calitatea superioara a componentelor sale, calitate datorata rularii acestora pe drumurile din Germania.

31_leasing-auto2

Masini achizitionate in leasing pin sistem de buy back

Achizitionarea unei masini in leasing se mai poate face prin intermediul companiei Leasing Automobile si in sistem de buy back, sistem care mai este cunoscut si sub numele de schiburi auto.

Acest sistem de schimb auto presupune ca in urma unei cereri masina dvs sa fie inlocuita cu o masina mai noua, mai buna si cu mult mai multe avantaje.

Leasing Automobile – avantaje obtinute in urma realizarii unui schimb de masini

Tot ceea ce necesita acest sistem de schimb auto presupune ca dvs sa veniti cu o masina rulata, indiferent de marca sau modelul acesteia, iar compania Leasing Automobil va va oferi:

• Posibilitatea alegerii oricarei masini in leasing importate din Germania sau de pe intreg teritoriul Romaniei care sa inlocuiasca vechiul dvs model.

• Inlocuirea vechii masini cu o noua masina in leasing se poat realiza in urma unei simple cereri. Astfel, procedura de intrare in posesie a unui nou autoturism este simpla si in plus rapida.

• Compania Leasing Automobile dispune de un stoc mare de modle si marci de masini, astfel incat alegerea sa fie cat mai variata si sa includa cele mai renumiti producatori, precum BMW, Audi, Range Rover, etc.

• Evaluarea contractului de schimb de masini seface avand in vedere criterii obiective, iar contractul pentru achizitionarea unei noi masini in leasing se realizeaza astfel incat sa se plieaze pe necesitatile clientilor.

Leasing Automobile – gama variata de modele de masini

Principalul avantaj pe care il ofera compania Leasing Automobile prin intermediul serviciilor de schimb masini in leasing este faptul ca permite alegerea de catre client a modelului de masina dorit pentru ca stocul Parcului Auto pe care il detine compania acopera cele mai cautate si renumite modele si marci de masini rulate importate din Germania.

Mazda XC 5 este unul dintre multimea de masini care se gaseste in acest parc auto. Acest model este fabricat in anul 2012 si are un numar de km parcursi de 179000. Puterea motorului este de 150 CP, cilindrele detinand 2148 cm3. Masina circula pe combustibil diesel, are o cutie de viteza manuaa si o transmisie de 4×4.

Un alt model de masina in leasing cu care se oate face un schimb auto prin intermediul acestui dealer vine de la renumitul brand BMW. Masina BMW model 520 este fabricatain anul 2012 si are un numar de km parcursi de 148 000. Puterea motorului este de 178 CP si circula pe diesel, avand o cutie de viteza de tip automata. Transmisia pe partea din spate combinata cu caroseria de tip berlina permit manevrarea usoara a acestui model pe orice vreme.

Leasing Automobile – calitate germana a masinilor in leasing

Schimbul vechii masini cu un alt model de masina in leasing este un sistem sigur caci fiecare masina din parcul auto al companiei Leasing Automobile este verificata si supusa unui control tehnic pentru ca calitatea oricarei model de masina primeaza in fata oricarui alt aspect.

Pentru consultarea masinilor disponibile in stocul companiei Leasing Automobile puteti vizita cele doua showroom-uri situate in Galati la adresa: bulevardul George Cosbuc numarul 138, respectiv in Arad, pe Calea Timisorii numarul 142.

Pentru informatii suplimentare despre schimbul auto al masinii in leasing puteti apela 0741414488 sau 0741414466.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *