Masina de spalat vase incorporabila – Castigi timp cu masina de spalat vase

Bricomix.ro. – Masina spalat vase – Inlatura murdaria si chiar lipsa timpului, in orice moment al zilei

Activitatile casnice necesita destul de mult timp, iar foarte multe persoane se lupta cu lipsa acestuia. Tocmai de aceea, o masina spalat vase reprezinta cea mai buna solutie buna, caci odata folosita, timpul liber va putea fi trait prin prisma activitatilor placute realizate impreuna cu toti cei dragi.

O masina de spalat vase este un ajutor de nadejde in bucatarie, caci spalarea vaselor ocupa un timp destul de insemnat. Mai mult, aceste masini rezista in timp, ceea ce inseamna ca este o investitie care, intr-adevar, merita, iar preturile sunt incredibil de accesibile.

Care sunt avantajele unei masini de spalat vase?

• Timpul
Asigura o spalare profesionala a vaselor intr-un timp in care poate fi dedicat altor activitati.

• Se potriveste cu spatiul din orice bucatarie
Pe langa lipsa timpului, foarte multe persoane se confrunta si cu lipsa spatiului din locuinta, insa cu ajutorul unei astfel de masini de spalat vase, acest lucru nu mai reprezinta o problema. Design-ul si marimea lor le face perfect integrabile in orice bucatarie.

• Durabilitate

Majoritatea masinilor de spalat vase sunt rezistente in timp, iar materialul din care acestea sunt fabricate este inoxul, material cunoscut pentru rezistenta sa.

• Consum redus de energie

Aceste masini consuma foarte putina energie datorita tehnicii Pro Clean, insa vasele sunt spalate intr-un mod profesionist. Mai mult, la 10 minute dupa ce masina s-a oprit, functia de oprire automata determina deconectarea imediata de la sursa de energie.

• Tacamurile sunt usor de manevrat si spalat

Datorita unei tavi pentru tacamuri, manevrarea acestora si indepartarea lor din interiorul masinii este mult mai usoara, dar ajuta foarte mult si in ceea ce priveste incarcarea si spalarea lor. Mai mult, se poate folosi si pentru tacamurile voluminoase si lungi.

• Paharele sunt curatate cu atentie
Datorita tehnicilor Soft Grip si Soft Spikes, paharele sunt curatate cu atentie si protejate.

• Sistem economic al utilizarii apei
Unele masini de spalat vase au un sistem economic in ceea ce priveste utilizarea apei, astfel ca datorita senzorilor pentrul gradul de incarcare, in momentul in care masina nu este incarcata complet, nefiind necesara spalarea unui numar mare de vase, cantitatea de apa folosita nu va fi in plus. Se va folosi doar o cantitate de apa necesara numarului redus de vase.

• Siguranta impotriva inundatiilor

Tehnica AquaStop asigura siguranta impotriva inundatiilor, astfel ca revarsarea apei nu reprezinta un pericol.

• Lipsa zgomotului

Majoritatea acestor masini de spalat vase sunt silentioase, astfel ca poate fi folosita la orice ora, fara ca ceilalti membrii ai familiei sa fie deranjati de zgomotul produs.

Magazinul online Bricomix.ro pune la dispozitia clientilor o multitudine de masini de spalat vase, iar calitatea acestora este recunoscuta de toti beneficiarii datorita performantei acestui tip de echipamente electrocasnice.

Aceasta companie colaboreaza cu producatori precum Bosch, Electrolux, Ariston sau Arctic, iar preturile sunt raportate la calitate, ceea ce determina ca fiecare achizitie sa fie o investitie de viitor.

Date de contact
Sediul acestui magazin se afla in localitatea Voluntari, judetul Ilfov, pe Bulevardul Eroilor, nr.81, iar pentru mai multe informatii, puteti accesa magazinul online:
www.bricomix.ro

Pentru informatii suplimentare cu privire la comanda apeleaza la numarul de telefon:
0732 610 473

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *