LeasingAutomobile.ro – Sisteme de finantare profesionale pentru achizitie masini de vanzare performante – Simplu si eficient!

Firmele de leasing sunt o modalitate foarte simpla prin care se pot achizitiona masini de vanzare chiar si atunci cand nu dispuneti de toata suma necesara pentru plata integrala si astfel de firme specializate ofera si asigura pachete profesionale pentru a se putea achizitiona, in rate, numeroase modele si marci de masini performante.

20_masini-de-vanzare

Leasing Automobile este unul dintre principalii dealeri auto din Romania ce dispune de parteneriate cu firme specializate in obtinerea contractelor de leasing auto prin sistem de leasing financiar sau credit auto.

Compania Leasing Automobile asigura noi solutii si posibilitati de achizitie a masinilor second hand importate din Germania. Pentru orice model de masini de vanzare disponibil in Parc Auto Galati, beneficiati de varianta platii integrale cat si de varianta achizitionarii in leasing.

Importanta serviciilor firmei Leasing Automobile consta in faptul ca beneficiati in timp real de servcii de consultanta profesionala astfel incat sa va bucurati la volanul celor mai performante masini de vanzare de pe piata auto.

Procesul de achizitie al autoturismelor, prin intermediul Leasing Automobile, este simplificat si mult mai rapid datorita parteneriatelor pe care aceasta companie le detine cu firme internationale de import si cu cele specializate in tipurile principale ale sistemelor de leasing auto.

LeasingAutomobile.ro – Sisteme profesionale de achizitie masini de vanzare la preturi avantajoase

Numerosi pasionati de masini performante nu isi permit sa plateasca integral suma necesara direct la furnizori auto. De aceea, din pasiune pentru automobile de prima clasa, in conformitate cu cei mai importanti producatori internationali din domeniul auto, Leasing Auto a creat platforme si posibilitatea achizitiei oricarei masini de vanzare astfel incat oricine sa isi conduca visurile la volanul unui autoturism performant.

In plus, compania asigura servicii profesioniste, ca rezultat al incheierii unui contract de leasing auto astfel incat aveti si o garantie in privinta seriozitatii firmei, caci doar printr-un contract aveti certitudinea si garantia respectarii dreptului de proprietate al utilizatorului si beneficiarului sistemelor de leasing auto.

Parc Auto – Masini de vanzare – Leasing Automobile

Parcul Auto al firmei Leasing Automobile dispune de numeroase modele si marci de masini performante a caror buna functionare si calitate este garantata de o echipa specializata in diagnoza auto.

Cele mai cunoscute marci si modele auto se gasesc in Showroom Galati Leasing Automobile:

Opel Insignia – Model fabricat in anul 2014 ce functioneaza prin combustibil diesel si este disponibil cu transmisie manuala. Ca dotari suplimentare, acest model detine navigatie profesionala 3D cu harta Romaniei precum si multor tari din UE;
Audi Q5 – Autoturism fabricat in 2013 ce functioneaza pe diesel si cu transmisie automata;
Land Rover Range Rover Evoque – Masina fabricata in anul 2013, motorizare TD4 4×4 si un motor de 2148 cm3.

LeasingAutomobile.ro – solutii pentru fiecare

Leasing Automobile dispune de toate resursele necesare, prin intermediul departamentului de management activ, si gaseste in timp real orice model de masina performanta disponibila pe intrega piata auto, atat nationala cat si internationala.

Showroom Galati:
Strada George Cosbuc Nr 138 Galati, Romania – telefon: 0741 41 44 88

Showroom Arad:
Calea Timisorii nr. 142 Arad, Romania – telefon: 0741 41 44 66

Date firma – Leasing Automobile
S.C. ROMBRAC AUTOMOBILE SRL
Numar Registrul Comerțului : J17/243/2015
Cod fiscal RO34139233

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *