LeasingAutomobile.ro – Numeroase modele de masini sh disponibile la preturi avantajoase

LeasingAutomobile.ro – Numeroase modele de masini sh disponibile la preturi avantajoase

Solutia pentru numerosi pasionati de masini performante – adaptate ultimelor cerinte in privinta sigurantei utilizarii lor – consta in achizitia de masini sh, in conformitate cu reglementarile europene. Compania Leasing Automobile, dealer auto cu experienta din orasul Galati, dispune de oferte adaptate cerintelor pietei de profil din Romania si are in proprietate un Parc Auto si numeroase modele de marci si modele de masini sh importate din Germania si multe alte automobile de pe intreg teritoriul Romaniei.

17_leasing auto

In functie de veniturile de care dispuneti, achizitionati masini sh prin sisteme de leasing financiar sau credit auto bancar, in parteneriat cu firme specializate de leasing recomandate de dealer auto: Leasing Automobile.

Leasing Automobile – Partener de incredere si siguranta garantata de pasiunea pentru masini sh performante

Prin intermediul companiei Leasing Automobile beneficiati de oferte specializate si concrete, in conformitate cu preferintele si optiunea dvs., ceea ce determina un plus de siguranta si confort in privinta achizitiei.

Tot mai multi distribuitori particulari reusesc sa aduca in tara diverse marci de masini importate pe care incearca sa le vanda la preturi exagerate. Dar tot mai multi clienti sunt inselati si realizeaza acest lucru dupa achizitia unor masini second hand ce nu dispun de un document care sa ateste toate problemele reale ale automobilelor importate. Desi inainte de achizitie conditia acestor masini este mascata cat mai bine (atat estetic si tehnic) prin diferite tertipuri, tot mai multi profesionisti din domeniul auto recomanda achizitia unei masini sh doar prin intermediul dealer-ilor autorizati, in conformitate cu dispozitiile si reglementarile actuale din Romania.

Parc Auto – Masini SH – Leasing Automobile

Vreti sa comparati o masina sh disponibila in Parc Auto Leasing Automobile cu orice alta masina disponibila in targurile auto de weekend? In primul rand, prin intermediul firmei Leasing Automobile, dispuneti de toata documentatia necesara, realizata de o echipa de diagnostic specializata, la oricare dintre modelele sau marcile disponibile.

In plus, in functie de modalitatea de achizitie pentru care optati (sistem de leasing financiar sau credit auto) beneficiati de numeroase avantaje: inspectie tehnica periodica, garantia de 3 luni pentru fiecare 15.000 de km rulati, certificat de buna functionare. Pe langa aceste elemente constitutive ce garanteaza calitatea produsului achizitionat, beneficiati de servicii de transport gratuite pe intreg teritoriul Romaniei.

Pe langa numeroasele modele si marci disponibile in Parc Auto, compania Leasing Automobile – prin intermediul pachetului de leasing financiar – achizitioneaza pentru dvs. orice alt model disponibil pe piata auto, la preturi avantajoase. Importanta achizitiei de masini sh de la Leasing Automobile consta in faptul ca beneficiati de servcii profesionale create special pentru toti pasionatii de masini performante.

Serviciul Schimburi Auto disponibil pentru numeroase modele si marci de masini

De exemplu, serviciul de schimburi auto este caracterizat de posibilitatea schimbarii masini vechi pentru un nou model si o noua marca mult mai performanta. In plus, vechea dvs. masina poate reprezenta o investitie de viitor, dat fiind faptul ca Leasing Automobile pune la dispozitia clientilor sai posibilitatea sa primeasca contravaloarea masinii astfel incat, suma de bani, sa poata fi investita intr-un contract de leasing sau sa completeze suma totala pentru achizitie o masina noua.

Date firma:
S.C. ROMBRAC AUTOMOBILE SRL
Numar Registrul Comerțului : J17/243/2015
Cod fiscal RO34139233
Email Galati: office@leasingautomobile.ro
Email Arad: officearad@leasingautomobile.ro

1 comment for “LeasingAutomobile.ro – Numeroase modele de masini sh disponibile la preturi avantajoase

  1. February 3, 2017 at 14:37

    Este foarte important sa cunosti istoricul unei masini astfel ai certitudinea ca dai banii pe ce iti doresti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *