Leasing auto Opel – Investitii inteligente doar prin Leasing Automobile

Tot mai multi clienti ce se afla in cautarea unui autoturism opteaza pentru achizitionarea acestui in varianta second hand. Cu toate acestea, pentru a fi siguri de garantia produselor in care isi investesc banii, acestia prefera sa achizitioneze prin dealerii autorizati de top din Romania, cum ar fi compania Leasing Automobile care extinde vanzarile cu posibilitatile de leasing auto Opel, Mazda, Nissan, Volvo, Dacia, Volkswagen, Ford, Kia.

Principalele diferente dintre companiile care functioneaza ca dealer autorizat si vanzatorii persoane fizice

Experienta achizitionarii unei masini rulate trebuie sa fie una placuta, indiferent pentru tipul de vanzator de la care cumparati.

Totusi, in cazul in care selectati varianta colaborarii cu un dealer autorizat, riscurile sunt remarcabil minimizate.

Diferentele dintre cele doua tipuri de colaborari va pot ajuta sa luati decizia potrivita in momentul in care achizitionati un auto rulat:

• Garantie

Garantia oferita la achizitia unui produs asigura clientii de calitatea acestuia. Compania Leasing Automobile ofera garantie pentru toate masinile rulate disponibile in cele doua parcuri auto (Galati si Arad): 3 luni sau 15.000km rulati.

Persoanele fizice care isi vand propria masina sau vanzatorii care se ocupa cu vanzarea constanta de masini nu ofera niciun fel de garantie la achizitie, astfel ca orice defectiuni detectate dupa achizitie vor fi remediate prin reparatii cu bani proprii.

• Gama variata de masini rulate

Spre deosebire de vanzatorii de masini – persoane fizice, dealerii autorizati va pot oferi acelasi model cu motorizare sau culoare diferita, fabricat intr-un an mai recent si alte avantaje.

Leasing Autmobile a dezvoltat o importanta flota de masini second hand de calitate, pentru ca toti clientii sa dispuna de suficiente optiuni disponibile la vizionare.

• Preturi avantajoase

Preturile practicate de Leasing Automobile pentru programul de leasing auto Opel, includ toate verificarile si taxele de inmatriculare, cheltuieli care nu vor fi evitate in cazul achizitionarii de la persoanele fizice din tara sau din strainatate.

• Posibilitate de finantare

Oricat de multi bani sunt dispusi sa investeasca dintr-o data, majoritatea clientilor sunt interesati si de oferte de leasing auto Opel (modele diverse) sau leasing auto masini gama premium.

Leasing Automobile a creat colaborari solide cu institutii financiare specializate in acordarea de leasing financiar sau operational, care intermediaza tranzactiile dintre dealer si client, pentru ca toti clientii sa poata beneficia de toate produsele bancare necesare achizitionarii masinii rulate dorite, in conditii excelente.

Leasing auto Opel – Conditii clare de acordare si documentatie necesara

Leasing Automobile analizeaza constant necesitatile clientilor acestui domeniu, astfel ca in cei peste 10 ani de activitate a prioritizat procesul de asigurare al unor conditii rapide si sigure de acordare a creditelor auto sau leasing financiar.

Indiferent daca doriti sa achizitionati ca persoana fizica sau juridica, optiunile de achizitie prin finantare sunt intotdeauna disponibile tuturor clientilor.

Conditii de acordare pentru ambele tipuri de finantare:

• Avansul – Presupune 15%- 50% din suma totala (firma de leasing achita dealer-ului valoarea masinii dorite, suma rambursata sub forma ratelor periodice);
• Contract – Se incheie pe o perioada de 12-60 de luni, la sfarsitul perioadei contractuale utilizatorul masinii rulate poate incheia contractul, il poate prelungi sau poate deveni proprietar cu drepturi depline de utilizare.

Pentru detalii suplimentare cu privire la programele de leasing auto Opel disponibile, contactati unul dintre reprezentantii zonali ai companiei Leasing Automobile.

Contact Showroom Galati

Adresa: Str.George Cosbuc, Nr.138, Galati.
Mail: office@leasingautomobile.ro
Telefon: 0741 414 488

Contact Showroom Arad

Adresa: Calea Timisorii, Nr.142, Arad.
Mail: officearad@leasingautomobile.ro
Telefon: 0741 414 466

Parc auto online: leasingautomobile.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *