Leasing auto Dacia – LeasingAutomobile.ro

LeasingAutomobile.ro – Solutii profesionale asigurate de profesionisti pentru leasing auto Dacia in conditii avantajoase

Devenita in zilele noastre mai mult o necesitate, detinerea unei masini faciliteaza desfasurarea activitatilor zilnice, incepand cu utilizarea acesteia in interes de serviciu si pana la indeplinirea diferitelor activitati intreprinse in scop personal. Cunoscand totodata faptul ca nu intotdeauna clientii detin suma necesara achizitionarii pe loc a unei masini rulate, LeasingAutomobile ofera posibilitatea obtinerii unui program personalizat de leasing auto Dacia.

Modele Dacia de vanzare prin Leasing Automobile – Masini rulate practice din clasa economica

Bugetul pe care il stabilesc clientii inainte de a alege masina pe care si-o doresc ar trebui sa fie relevant cu nevoile reale de utilizare a acesteia: se urmareste achizitia unei masini practice si economice, pentru uzul zilnic, se doreste cumpararea unei masini luxoase sau pur si simplu este nevoie de a doua masina.

Consultantii LeasingAutomobile le sunt alaturi clientilor pentru a le genera posibilitatile de achizitie – diverse modele de masini – in functie de bugetul pe care acestia sunt dispusi sa il investeasca.

Pentru acei clienti in cautarea unui auto rulat la pret scazut comparativ cu modelele germane, LeasingAutomobile propune oferta de modele Dacia de vanzare.

Marca Dacia este prin excelenta cea mai buna alegere atunci cand se cauta un mix avantajos intre pret accesibil, utilitate si consum redus. Mai mult, toate modelele Dacia disponibile spre vanzare pot fi cumparate prin programul leasing auto Dacia.

Parteneriatele cu firmele specializate precum Tiriac Leasing, Idea Leasing, Raiffeisen Leasing, BT Leasing asigura servicii complete de consultanta pentru obtinerea documentatiei si tipizatelor specifice pentru obtinerea unui leasing financiar.

Servicii de finantare integrate LeasingAutomobile: leasing auto Dacia in conditii avantajoase

Compania LeasingAutomobile isi sustine clientii in demersurile acestora pentru a selecta cea mai potrivita masina si de aceea le pune la dispozitie mai multe posibilitati de finantare.

Pe langa optiunea programul BuyBack, exista mai multe tipuri de finantare pe care clientii le pot alegere: credit auto si programul de leasing financiar.

Indiferent care este motivul pentru care clientii doresc acordarea unui program de leasing auto personalizat, dealerul autorizat colaboreaza cu institutii financiare specializate cunoscute, pentru a facilita procesul de acordare a sumei necesare achizitionarii unui auto rulat.

Conditii de acordare a programului leasing auto Dacia:

• Avans de 15-50% (achitat de firma de leasing dealer-ului autorizat), deductibil sub forma ratelor periodice;
• Perioada contractuala intre 12-60 luni, la sfarsitul careia utilizatorul poate prelungi contractul de plata al ratelor, poate incheia clauzele contractului sau poate deveni proprietar cu drepturi depline.

LeasingAutomobile detine o importanta flota de masini rulate, marci recunoscute la nivel international (BMW, Mazda, Mercedez, Audi, Dacia, Ford, Honda, Hyundai, Jeep, Jaguar, Kia, Mitsubishi, Opel, Peugeot, Volvo, Volkswagen, Renault, Skoda, Porsche, Toyota, Nissan), astfel incat sunt indeplinite toate exigentele clientilor care aleg sa colaboreze cu aceasta companie.

Pentru a vizualiza modelele Dacia disponibile pentru achizitionare prin programul leasing auto Dacia, accesati website-ul companiei: leasingautomobile.ro

Totodata, va puteti prezenta la unul dintre showroom-urile Leasing automobile, din Arad sau Galati; consultantii companiei va vor comunica toate detaliile tehnice privind starea masinii de care sunteti interesat, precum si informatii legate de modul in care sunt acordate creditele auto sau programul leasing auto Dacia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *