The Law According to Lidia Poet, un nou serial original pe Netflix

The Law According to Lidia Poet, un nou serial original pe Netflix

Netflix este o platforma de divertisment bine-cunoscuta pentru abundenta de seriale si filme originale pe care le produce si distribuie. Avand in vedere popularitatea tot mai mare printre utilizatori a dramelor juridice, Netflix a lansat in februarie unul dintre cele mai asteptate seriale originale ale primei jumatati ale anului 2023. The Law According to Lidia Poet este un serial original in care este prezentata prima femeie avocat din istoria Italiei si dificultatile prin care aceasta trece pentru a-si construi o cariera in avocatura.

Cine sunt actorii din noua serie originala?

Noul serial o are in rol principal pe actrita Matilda De Angelis, o vedeta italiana in plina ascensiune, avand la baza mai multe filme importante, jucate alaturi de actori renumiti precum Hugh Grand si Nicole Kidman. 

Pier Luigi Pasino il interpreteaza in acest serial pe Enrico Poet, fratele Lidiei cel care ii va oferi un loc de munca la firma sa de avocatura, Sara Lazzaro interpreteaza rolul sotiei lui Enrico si nu in ultimul rand, Sinead Thornhill ce are rolul fiicei lor, Marianna Poet.

 

Despre ce este vorba in serialul lansat de netflix the The Law According to Lidia Poet?

Lidia Poet este o tanara care doreste sa devina avocata, insa acest lucru se dovedeste a fi foarte dificil, doar din simplul motiv ca este femeie. Actiunea se petrece la finalul secolului 19, in Italia, Torino, iar din cauza legilor din acea perioada, curtea de apel declara ilegala inscrierea acesteia in barou, neavand astfel oportunitatea de a practica avocatura.

Avand o situatie financiara precara, Lidia se angajează la firma de avocatura a fratelui ei, incercand in acest fel sa faca recurs la decizia luata de instanta, dar si sa ofere asistenta in rezolvarea anumitor cazuri misterioase.

Impiedicata la fiecare pas de justitia corupta si numeroasele defecte din sistemul legislativ, aceasta se lupta neincetat pentru clienti ei si pentru dreptate.

 Ponturifierbinti.com o numeste eroina badass pe protagonista

Situatiile la care este supusa Lidia in fiecare moment o fac din ce in ce mai puternica din punct de vedere emotional, fiind o evolutie incredibila ce o va ajuta sa confrunte justitia in cazurile speciale pe care le reprezinta, in ciuda faptului ca este limitata profesional.

Modul de gandire al Lidiei este unul modern mai ales pentru acele vremuri, iar cu ajutorul jurnalistului Jacopo, cumnatul sau, reuseste sa afle informatii pretioase despre Torino.

In perioada prezentata in serialul Netflix, profesia de avocat era destinata exclusiv barbatilor, insa din cauza ambitiei de a face o schimbare si a gasi întotdeauna dreptatea, indiferent de dificultate sau piedici, nu este de mirare faptul ca ponturifierbinti.com o numeste eroina badass a anului 2023.

Serialul este o reinterpretare a vietii avocatei, acesta reusind in fiecare dintre cele sase episoade sa tina in suspans urmaritorii, datorita drumului dificil pe care aceasta il are de parcurs in calatoria sa profesionista. The Law According to Lidia Poet este un serial original realizat de platforma online Netflix ce trebuie vizionat de toti pasionatii de drame juridice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *