Land Rover second hand – Cand eleganta si puterea se imbina intr-o singura masina

De ce iubim Land Rover? Nu este greu sa dam un raspuns la aceasta intrebare. Un automobil care imbina perfect experienta placuta a sofatului cu trecerea usoara in terenuri off-road. Orice masina Land Rover second hand este alternativa ideala pentru cei care isi doresc sa achizitioneze aceasta marca in cazul in care nu dispun de suma necesara pentru a achizitiona un model nou.

In continuare veti regasi istoria unui constructor care reuseste, inca din 1948, sa atraga si sa fidelizeze clientii prin modele de automobile cu design elegant si tractiune 4 x 4, cunoscute in special pentru versatilitatea acestora.

Land Rover – Un scurt istoric al rezistentei si fiabilitatii

Inainte de a lansa primul model, fratii Spencer si Maurice Wilks au sesizat o cerere mare de masini 4×4 de tip utilitare-militare, in special din partea agricultorilor.

Contructorul englez Land Rover a lansat pe piata prima masina in anul 1948, majoritatea exemplarelor fiind exportate. Acest model dispunea de transmisie integrata cu 4 viteze, un motor de 1,6L si suspensie pe fata si spate cu axa rigida.

Caroseria era realizata din aluminiu si vopsita in culoare verde inchis deoarece, in perioada respectiva, se gaseau cantitati mari de aluminiu si vopsea in fostele fabrici de lupta din Anglia.

Au urmat modelele Defender, Discovery, Freelander si Range Rover produse in fabricile din Marea Britanie, in Halewood si Solihull.

Caroseria Station Wagon, realizata din cadrul de lemn, cu pana la 7 locuri, nu a reusit sa atraga aprecierea publicului chiar daca dispunea de tapiterie din piele, roata de rezerva, sistem de incalzire pe interior etc.

Cativa ani mai tarziu compania Tickford, care a construit caroseria Station Wagon, a imbunatatit modelul, construindu-l pe un cadru metalic, cu 5 usi si 10 locuri.

Caracterul utilitar si aspectul estetic placut fac masinile Land Rover sa fie apreciate pentru versatilitatea lor.

De-a lungul timpului marca Land Rover a trecut din proprietatea Leyland Motor Corporation in 1967, BMW in 1994, Ford Motor Company in 2000, in cele din urma fiind detinuta de compania indiana Tata Motors.

In prezent, Land Rover este al doilea constructor de masini cu tractiune integrala din lume.

Leasing Automobile – Specialistii va stau la dispozitie

Leasing Automobile este o companie romaneasca cu o experienta de peste 20 de ani in domeniu de auto rulate.

Masinile sunt importate din tarile de vest precum Germania sau Luxemburg. In momentul in care ajung in parcul auto Leasing Automobile, acestea dispun de toata documentatia necesara si, acolo unde este nevoie, se realizeaza reconditionari, astfel ca autovehiculele sunt in stare impecabila in momentul achizitionarii.

Leasing Automobile vine in intampinarea celor interesati de achizitionarea unui autoturism Land Rover second hand si ofera modalitati de cumparare in functie de necesitatile, preferintele si bugetul fiecaruia. Astfel, puteti alege dintre:

• Leasing financiar;
• Schimburi auto;
• Comanda.

Inainte sa parasiti showroomul cu modelul de Land Rover second hand se efectueaza revizie si se ofera certificat de buna functionare. In plus, Leasing Automobile ofera si garantie 3 luni/15.000 km.

Daca, din diferite motive, nu va puteti deplasa la unul dintre showroomuri pentru a intra in posesia acestuia dupa semnarea documentatiei, compania livreaza autoturismul in orice punct din tara, gratuit.

Date de contact

Accesati leasingautomobile.ro pentru a vizualiza ofertele la toate marcile de autoturisme disponibile in cele doua parcuri auto Leasing Automobile.
Numere de telefon:
0741 41 44 88
0741 41 44 66

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *