Lady Gaga nud: Diva apare goala in reclama pentru parfumul ‘Fame’

Lady Gaga nud: Diva apare goala in reclama pentru parfumul ‘Fame’

Lady GaGa a lansat un spot publicitar de 30 de secunde pentru noul sau parfum, Fame. Regizata de Steven Klein, reclama are ca tema principala culoarea neagra si pe GaGa in centru, dezbracata si cu barbati mici catarandu-se pe corpul sau. YouTube a semanalat faptul ca videoclipul nu este tocmai potrivit, si a cerut reprezentantilor artistei o varsta minima pentru vizionarea clipului.

In reclama anterioara la parfum, GaGa nu aparea deloc. In schimb, era prezentat modul in care parfumul negru este creat in Laboratoarele Haus din Paris, acest lucru fiind insotit de afirmatia “negru precum sufletul faimei dar invizibil odata ce a fost lansat in aer”. In poster-ul lansat special pentru noua reclama, GaGa isi arata trupul gol, fiind acoperita in anumite locuri de barbati foarte mici.

Intr-un interviu recent acordat revistei Vogue, GaGa a dezvaluit ideile din spatele managementului foarte riscant practicat: “Ne-am gandit in felul urmator: ..hai sa facem cea mai epica campanie din toate timpurile si sa nu ne pese daca o vor publica sau nu la TV. Sa facem tot ce am visat vreodata.” Chiar daca diva a obisnuit cu aparitiile sale nu tocmai obisnuite, acest spot surprinde pe toata lumea :-).

Vizionare placuta !

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *