Lac pentru lemn exterior de la ColorMagic.ro

34_lac-lemn-exteriorLac pentru lemn exterior de la ColorMagic.ro – Finisaje lucioase si protectie pe termen lung – Acoperire cu produse calitative

Lemnul este un material natural ce poate fi folosit pentru decorarea si mobilarea spatiilor interioare ale locuintelor, dar care necesita o intretinere deosebita. Deoarece lemnul se poate degrada in urma atacului unor carii de lemn sau actiunii razelor UV, umezelii etc., pastrarea calitatilor sale este posibila cu lac pentru lemn exterior disponibil prin intermediul unor produse speciale comercializate de magazine de profil.

Color Magic va pune la dispozitie o gama variata de lac pentru lemn exterior care pastreaza aspectul estetic si calitatile materiei lemnoase atat la interior, cat si la exterior.

Finisare decorativa si de protectie cu lac pentru lemn exterior de la Color Magic – Produse profesionale Sikkens

Pe piata exista o multime de produse destinate infrumusetarii si protejarii lemnului aflat la interior sau exterior, insa nu toate au o performanta ridicata.

Color Magic este una dintre companiile care colaboreaza numai cu parteneri de top, printre care Sikkens, o societate cu peste 200 de ani de experienta.

Astfel puteti fi siguri ca orice lac pentru lemn din gama Sikkens protejeaza si confera naturalete, fara sa necesite intretinere speciala.

Mai exact, produsele din aceasta gama se caracterizeaza prin rezistenta la uzura, compozitie pe baza de apa si fara miros, rezistenta sporita la radiatiile UV.

Lac pentru lemn – Produse variate pentru necesitati diferite – Suprafete decorate cu lacul Color Magic

Gama variata de lac pentru lemn este destinata celor care doresc sa finiseze diverse obiecte decorative din lemn sau constructii precum: usir, ferestre, tocuri de usi, garduri, pergole, casute de lemn, mobilier de gradina sau de interior, cabane etc.

Finisajul transparent, colorat sau incolor reuseste sa evidentieze fibra naturala a lemnului, dar totodata sa actioneze ca tratament pentru lemn, oferind rezistenta la atactul daunatorilor precum mucegaiul sau ciuperca albastra.

Cum sa obtineti rezultate optime? Reguli de aplicare lac pentru lemn

Aplicarea lacului se poate face oricand si oriunde, daca se tine cont de instructiunile oferite de producator. Asadar, o suprafata frumoasa si protejata se obtine respectand cateva etape:
• Suprafata suport se slefuieste, dupa care se inlatura praful si se degreseaza;
• Se foloseste chitul pentru acoperirea fisurilor si eliminarea imperfectiunilor;
• Se slefuieste inca o data;
• Se aplica unul sau mai multe straturi de lac pentru lemn, in functie de necesitati.

Aplicarea acestui lac este posibila cu pensula, rola sau pistolul, iar temperatura trebuie sa respecte anumite valori, precizate de asemenea de catre producator.

In cazul in care respectati aceste reguli, veti obtine finisaje perfecte, lipsite de imperfectiuni si deosebit de rezistente.

Rezistenta la zgarieturi, uscare rapida si putere mare de acoperire – Lac pentru lemn exterior Color Magic

O multime de clienti folosesc produsele Sikkens din gama lac pentru lemn oferita de Color Magic datorita proprietatilor deosebite.

Aceste lacuri au o rezistenta mecanica buna, nu se ingalbenesc, sunt potrivite pentru orice tip de finisaj interior sau exterior, sunt usor de aplicat si au putere mare de acoperire. In plus, produsele sunt comercializate la preturi avantajoase, pe care le puteti descoperi pe website-ul: www.colormagic.ro

Sau daca sunati la numarul de telefon 004 0724.336.280

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *