La Multi Ani de Sfanta Maria! Semnificatia numelui Maria!

La Multi Ani de Sfanta Maria! 15 August zi de mare sarbatoare, Sfanta Maria!

Numele Maria are mai multe semnificatii… dupa unii ar insemna “copil dorit”, dupa altii „amărăciune”… personal nu stiu care este de fapt adevaratul sens, caci intre cele doua este o mare diferenta… copil dorit inseamna fericire mare, ceea ce se contrazice cu a doua semnificatie, amaraciune…

Se mai spune ca Maria provine din ebraica (in varianta Maryam) si ca de fapt sensul numelui este dat de cele doua cuvinte care il compun: “mar” care inseamna picatura si “yam” care inseamna mare.

Insa sunt guri care spun ca de fapt Maria nu provine din ebraica ci din egipteana si ca de fapt ar insemna “aleasa, iubita de Amon”… in fine, diverse traduceri si interpretari ale numelui Maria, dar pentru noi cei crestini, Maria inseamna “aleasa, iubita de Dumnezeu”.

Principala sarbatoare a Mariei este la 15 august, cand o sarbatorim pe Sfanta Maria Mare, sarbatoare mai numita si “Ridicarea la Ceruri a Fecioarei Maria”, “Adormirea Maicii Domnului” sau “Sarbatorirea Binecuvantatei Fecioare Maria”.

Spun ca principala sarbatoare a Sfintei Maria este pe data de 15 august, caci pe data de 8 septembrie se sarbatoreste “Sfanta Maria Mica”.

Deci, maine, 15 august avem prilej de mare sarbatoare si pentru toti cei care vor sa ureze celor care poarta numele de Maria sau nume derivate din aceasta se pot inspira din posturile noastre cu mesaje si urari pentru Sfanta Maria…

Uram si noi tot ce este mai bun tuturor sarbatoritilor de Sfanta Maria!!! La Multi Ani!!! Iar pentru cei care vor sa faca un cadou norocos, o idee deosebita ar fi o casetuta de bijuterii norocoasa, in forma de elefantel sau broscuta, sunt foarte functionale si in primul rand au o semnificatie deosebita care sigur te vor convinge sa le cumperi pe amandoua. Iata de unde la puteti cumpara: caseta bijuterii elefant si caseta bijuterii broscuta norocoasa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *