La multi ani de Sfanta Maria! Mesaj cu urari pentru toti cei ce se sarbatoresc de Sfanta Maria!

La multi ani de Sfanta Maria! Mesaj cu urari pentru Marii, Mariane, Mariani si toti cei ce se sarbatoresc de Sfanta Maria

Este o zi de mare sarbatoare astazi, Sfanta Maria!

CodRosu.ro vrea sa fie printre primii care ii ureaza pe cele care poarta numele Maria sau pe cei care au nume derivate din numele Maria…  Astfel, voi cei sarbatoriti, cei mai iubiti si cei mai indragiti (Maria in ebraica inseamna „cea iubita”, „cea indragita”) primiti de la CodRosu.ro o urare sincera: La Multi Ani, sa fiti sanatosi, sa aveti o viata implinita si doar lucrurile bune sa va insoteasca mereu!… si sa petreceti foarte frumos ziua de Sfanta Maria!

… si nu in ultimul rand si o dedicatie muzicala pentru voi toti!

Pentru toti cei care vor sa ureze cu La multi ani pe cei care poarta numele de Maria sau nume derivate din acesta se pot inspira din posturile noastre cu mesaje si urari pentru Sfanta Marie… aici!

Iar pentru cei care vor sa faca un cadou norocos, o idee deosebita ar fi o casetuta de bijuterii norocoasa, in forma de elefantel sau broscuta, sunt foarte functionale si in primul rand au o semnificatie deosebita care sigur te vor convinge sa le cumperi pe amandoua. Iata de unde la puteti cumpara: caseta bijuterii elefant si caseta bijuterii broscuta norocoasa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *