Jaguar de vanzare

Leasingautomobile.ro-cele mai bune modele Jaguar de vanzare

Cautati un Jaguar de vanzare la un pret rezonabil, avand in vedere prestigiul masinii, dar care sa fie in acelasi timp si verificat intr-un service de specialitate? Leasing Automobile este dealer-ul auto la care veti gasi cele mai bune modele Jaguar de vanzare de pe piata auto din Romania.

Fiecare model este verificat, iar pretul stabilit pentru vanzare este unul direct proportional cu calitatea si numarul de kilometri ai masinii respective.

Autoturismele Jaguar reprezinta viziunea de acum mai bine de 90 de ani a britanicului Sir William Johns, care a dorit crearea unei masini care sa combine puterea cu eleganta, manevrabilitatea exceptionala si pasiunea pentru condus.

A rezultat Jaguarul, iar de atunci masina a devenit acel gen de masina pe care il prefera doar cei cu adevarat impatimiti dupa automobile, care doresc sa iasa in evidenta conducand o marca cu traditie, care le amplifica placerea de a conduce si care intoarce de fiecare data privirile

Un Jaguar de vanzare nou nout nu este un atutoturism iefttin, dimpotriva, putini si-l pot permite. Daca totusi iubiti aceasta marca de masini si doriti un Jaguar de vanzare la un pret bun si in stare perfecta de functionare, atunci alegeti un model de pe leasingautomobile.ro.

De exemplu, un model de Jaguar de vanzare second hand, care s-a vandut in scurt timp de la postarea pe site, este modelul Jaguar XF, fabricat in 2013, cu un kilometraj de 171 000 km. Acest model a fost vandut la pretul excelent de 18 990 euro fara TVA. Pretul este unul extrem de bun, avand in vedere dotarile masinii, precum si marca de prestigiu.

Motorizare Diesel 2.2,mod de echipare Business Edition, adaptive spalatoare, interior piele integral bej, comenzi vocale, senzori ploaie, senzori parcare spate/fata, geamuri electrice si multe alte dorari, toate acestea au facut ca modelul sa fie unul ravnit de mai multi cumparatori.

Leasing Automobile vine insa in permanenta cu oferte de Jaguar de vanzare, important este sa consultati in permanenta site-ul leasingautomobile.ro, precum si showroom-urile din Galati si Arad, pentru a nu rata urmatoarele modele de Jaguar puse la vanzare.

Un astfel de Jaguar este greu de gasit, dar dealer-ul auto Leasing Automobile va va oferi in scurt timp cele mai bune modele, la preturi extrem de avantajoase.

Pe langa modele diverse de Jaguar, puteti alege dintr-o gama variata de marci de masini. Majoritatea automobilelor sunt aduse din Germania, au garantie, sunt revizuite tehnic inainte de cumparare si sunt transportate gratuit in toata tara.

Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa va alegeti modelul de masina second hand dorit, precum si modalitatea de plata. Aveti de ales intre leasing, credit auto sau buy back.
Echipa Leasing Automobile va ofera consultanta gratuita pe intreaga durata de achizitie a unei masini second hand.

Pentru mai multe informatii despre masinile puse la vanzare apelati cu incredere numarul de telefon 0741 41 44 88 sau trimiteti un mail la adresa office@leasingautomobile.ro.

De asemenea, pe site-ul leasingautomobile.ro sunt in permanenta postate toate modelele de masini second hand de vanzare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *