Intalniri online vs intalniri fata in fata. Avantaje si dezavantaje

De cand Internetul este tot mai prezent in viata fiecarei persoane, in mare parte datorita telefoanelor mobile care au devenit tot mai avansate, intalnirile online nu mai reprezinta nimic iesit din comun. Specialistii de la https://kærlighed247.dk/ prezinta diferentele dintre intalniri online si offline si avantajele sau dezavantajele pentru fiecare.

Online se pot obtine mai usor intalniri cu femei din toata lumea

Persoanele care sunt interesate de intalniri cu femei thailandeze spre exemplu (https://kærlighed247.dk/thai-dating/piger/), sau de persoane din afara tarii, au mai multe sanse sa obtina o intalnire pe Internet, in mediul online, decat fata in fata. Dupa mai multe discutii pe Internet, se poate propune si intalnirea fizica dintre cele doua persoane. Partea cea mai interesanta este aceea ca intalnirile offline sunt cele care permit utilizatorilor sa isi extinda orizonturile si sa cunoasca persoane fara bariere, precum spatiul si distanta.

Intalnirile online sunt foarte utile pentru cei care nu vorbesc aceeasi limba

Chiar daca engleza este o limba de circulatie internationala, este foarte posibil ca uneori aceasta sa nu fie vorbita perfect de toata lumea. In momentul in care intalnirea are loc cu o persoana straina, Internetul este de mare ajutor. O mare parte din conversatie va avea loc in scris, din confortul propriei case si este foarte usor ca fereastra de chat sa fie intr-un tab separat, in timp ce in altul se afla un translator care sa traduca exact mesajul ce se doreste a fi transmis.

Intalnirile online pot fi considerate reci

Se spune ca la o intalnire online nu exista aceeasi implicare emotiva din partea celor doi parteneri la chat. Acest lucru nu este neaparat adevarat din mai multe motive. O persoana timida, de exemplu, va fi mult mai implicata si se va comporta natural mult mai usor la o intalnire online decat la una fata in fata, la care este foarte posibil sa se blocheze si sa nu stie cum sa reactioneze corespunzator.

Intalnirile online exclud complet contactul fizic

Acesta este singurul minus al unei intalniri online. Daca la o intalnire offline cele doua persoane pot utiliza un limbaj nonverbal, in care sa transmita anumite sentimente prin atingeri naturale, online acest lucru este imposibil. In momentul unei povesti triste nu este posibil ca mana partenerului sa ajunga pe umarul partenerei, iar la o relatare plina de suspans, ea nu il va putea prinde pe el de mana in asteptarea deznodamantului. Acest lucru incurajeaza insa interactiunile verbale, ceea ce inseamna ca interlocutorul va trebui sa gaseasca metode sonore prin care sa isi manifeste participarea la discutie.

La o intalnire offline este greu ca unul dintre cei doi sa se retraga elegant

Se poate intampla ca fotografiile primite pe chat sa nu fie relevante pentru realitate sau in urma unei mici discutii unul dintre parteneri sa decida ca vrea sa se retraga si sa isi incerce norocul in alta parte. La o intalnire fata in fata este mai greu ca acest lucru sa fie facut elegant si de cele mai multe ori cei doi vor ramane pana la final, chiar daca nu se vor mai vedea niciodata. Online totul este mult mai simplu, este usor de inventat un pretext pentru a inchide chatul sau pur si simplu Internetul poate pica subit, iar discutia se va termina rapid atunci cand este necesar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *