Inchirierile auto în Bucuresti, solutia perfecta pentru cei ca ajung in capitala cu treaba sau in vacanta

15801613_1295253623846301_414816609_nBucurestiul este un oras aglomerat, zgomotos, poluat si pe alocuri murdar. Este, de asemenea, un oras frumos, interesant, cu oameni prietenosi si cu foarte multe businessuri mai. Aceste ultime elemente, fac din capitala Romaniei un magnet pentru turisti sau pentru afaceristi. Nu este un magnet la fel de puternic precum Londra, Paris sau Munchen, insa este unul in crestere.

O mare problema a celor care ajung in Bucuresti este, in mod evident, traficul. Mijloacele de transport in comun sunt destul de haotice, exceptand metroul, iar agresifitatea din trafic poate sa sperie orice strain.

Cu toate astea, inchirierile auto raman optiunea preferata de catre toti cei care ajung in aceasta parte a lumii.

Care sunt motivele pentru care inchirierile auto sunt atat de populare?

Nu putem spune ca a inchiria o masina in Bucuresti este o decizie perfecta. Este, totusi, o decizie mai buna decat altele. Optiunile de transport pe care le are un vizitator al capitalei sunt urmatoarele:

1. Taxi. Este o solutie ieftina, insa pentru unii taximetristi, pretul afisat pe portiera este doar o simpla teorie. De cele mai multe ori, turistii cad prada taximetristilor lacomi si platesc sume uriase pentru curse scurte.

2. Mijloace de transport in comun. Sunt ieftine, insa pot fi extrem de prost organizate si aglomerate. Mijloacele de transport in comun prezinta si riscuri majore de a fi victima unui furt. Este adevarat ca exista varianta metroului, care este eleganta si rapida, insa este o solutie buna doar pentru anumite zone ale Bucurestiului, metroul nefiind inca prezent peste tot prin oras.

3. Masina personala. Turistii care aleg sa vina in Bucuresti cu masina personala se pot lovi de o multime de probleme, cum ar fi portierele zgariate sau loviturile din trafic.

4. Inchirierea auto. Inchirierile auto au marele avantaj de a fi ieftine. Preturile incep de la 16 euro pe zi pentru masini foarte bune. Automobilele inchiriate sunt asigurate impotriva diverselor probleme ce pot aparea in trafic iar proximitatea centrelor e inchiriere este una mare. De regula, cei care inchiriaza un automobil ajung in oras cu avionul, asadar, exista mai multe solutii de inchirieri auto Otopeni, care mai de care mai interesante.

Exista dezavantaje in decizia de a inchiria o masina in Bucuresti?

Cu siguranta! Inchirierea auto este o solutie foarte buna, insa nu perfecta. Aglomeratia ramane o problema majora, in care orice turist poate sa ajunga fara a-si dori acest lucru. Locurile de parcare sunt si ele o problema iar cei care le detin pot deveni agresivi cu automobilele care le ocupa fara aprobare. De asemenea, nebunia din trafic poate sa duca la accidene minore, dar care sa necesite o multime de acte birocratice ulterioare.

Cu toate astea, inchirierea auto ramane cea mai buna optiune, din motive evidente si cat se poate de convingatoare.

1 comment for “Inchirierile auto în Bucuresti, solutia perfecta pentru cei ca ajung in capitala cu treaba sau in vacanta

  1. November 20, 2017 at 17:38

    Aceste servicii sunt extrem de apreciate de turistii care aterizeaza pe aeroportul Otopeni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *