Incalzire in pardoseala electrica – Iosoli Impex, sisteme de incalzire in pardoseala electrica

33_incalzire-in-pardosealaIosoli Impex solutia perfecta pentru a va asigura confortul in casa dumneavoastra

Acum este deosebit de usor sa va asigurati ca in casa dumneavoastra puteti avea parte de intreg confortul necesar. Sistemele de incalzire in pardoseala electrica sunt solutia pentru zilele friguroase in care aveti nevoie sa fie caldura in mod constant in casa si sa va puteti bucura de confort termic impreuna cu toata familia.

Beneficiile pe care le prezinta sistemele de incalzire in pardoseala electrica

Sistemele de incalzire in pardoseala electrica sunt practic niste covorase care se instaleaza sub podea care poate sa fie din orice material. Reprezinta una dintre cele mai avantajoase alternative la incalzirea unei locuinte si, poate sa fie solutia ideala chiar si pentru spatiile mari.

La scurt timp dupa ce a fost pus in functiune sistemul, se va incalzi iar caldura se va resimti in toata incaperea. Avantajele nu sunt deloc de lasat deoparte atunci cand vine vorba despre astfel de sisteme de incalzire in pardoseala electrica intrucat astfel, nu va veti mai confrunta cu cabluri electrice raspandite in toata incaperea si nici nu veti strica aspectul esteti al camerei.

Caracteristicile care insotesc sistemele de incalzire in pardoseala electrica sunt urmatoarele:
– Ofera un consum redus de energie electrica
– Pot fi montate pe structuri din beton sau lemn, in functie de tipul de pardoseala existent in spatiul vizat
– Cablurile se selecteaza in conformitate cu structura pardoselii pentru ca in functie de acest lucru se stabileste si puterea pe care o vor avea cablurile pentru a emite caldura in incaperea vizata
– Siguranta in utilizare si in instalare intrucat cablurile sunt prinse foarte bine
– Rezistenta deosebita garanteaza o durata de viata egala cu cea a constructiei
– Investitia intr-un astfel de echipament se amortizeaza intr-un timp relativ scurt

O gama de sisteme eficiente instalate de o echipa de profesionisti

Iosoli Impex va ofera solutii personalizate, asadar este destul de complicat sa va oferim un pret fix. Instalarea sistemului de incalzire in pardoseala electrica dupa ce a fost realizata nu mai necesita intretinere ulterioara. Sunt utilizate in special la constructiile noi dar se pot instala si in cladiri vechi dar pentru a putea sa va oferim raspunsuri concrete trebuie sa realizam o expertiza la fata locului pentru a determina caracteristicile spatiului.

Sistemul vine intr-o gama variata de optiuni de putere, astfel incat sa poata fi indeplinite cu succes orice tip de caracteristici pe care le are constructia respectiva.

Gama noastra de sisteme electrice este una completa si sunt disponibile chiar si optiuni pentru incalzirea teraselor exterioare.
Portofoliul nostru de proiecte este unul vast si va oferim lucrari de instalare de inalta calitate. Pentru mai multe informatii dar si pentru a vedea produsele noastre va asteptam pe site-ul nostru www.degivrare-incalzire-electrica.ro. Totusi pentru lansarea unei comenzi ferme sau sa aflati informatii mai amanuntite puteti sa ne contactati si telefoni la numarul 0722 507 799.

Aceste sisteme de incalzire in pardoseala electrica pot sa va ofere o multime de avantaje, nu trebuie decat sa le descoperiti si sa alegeti sa le instalati in locuinta dumneavoastra.

1 comment for “Incalzire in pardoseala electrica – Iosoli Impex, sisteme de incalzire in pardoseala electrica

  1. March 13, 2017 at 11:02

    Ca si plusuri gandesc ca se elimina mizeria care se face in cazurile incalzirii pe lemne,nu iti mai trebuie centrala si calorifere cu un agent antiinghet si repartitoare in cazul incalzirii pe gaz,iar ca minusuri ce faci in cazul in care furnizarea de curent este intrerupta din varii motive ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *