Inainte cu nea’Popa la alegeri

Sincer nu stiu ce naiba sa zic cand vad ce fel de persoane doresc sa ajunga in parlament. Nu am nimic cu nimeni, dar daca ai fost o viata actor, sportiv sau ciorcarlie, nu ai vrea sa mori asa?

Ce naiba mai vrei sa faci in politica, vrei sa schimbi ceva pentru tara, in bine sau vrei sa schimbi ceva legat de ceea ce vei lasa mostenitorilor tai?!

Silviu Tudorel Filip, tipul caraghios din serialul de comedie “La bloc” care interpreta rolul lui nea’Popa acum vrea sa schimbe scena.

Numai vrea sa joace la teatru si in telenovele, el vrea direct in parlament pe post de deputat din partea partidului PDL.

2 comments for “Inainte cu nea’Popa la alegeri

  1. elena
    November 29, 2008 at 16:26

    pai ce el este mai prost ca altii. lasa-i sa se duca cei cu tupeu. la fel cum este el sunt multi altii, care deja ocupa posturi importante, doar ca acelora le dam credibilitate, caci nu-i cunoastem decat asa cum vor ei sa-i cunoastem, adica cu masca aplicata pe fata, in fata alegatorului.

  2. draguta
    August 20, 2010 at 10:06

    foarte bine ati ales,~~~pe cei pe care nu-i cunoasteti~~~pe cei cu masca pe fata,un actor~~caraghios~~nu va poate minti asa frumos,!!!sa nu-i alegeti pe cei pe care ii cunoasteti,ce au reusit ei sa faca?Nici macar o casa ca Videanu!!!aveti dreptate,ce mai vor si ACTORII astia!!!!!ALEGETI IN CONTINUARE TOT ASA SI O SA TRAITI BINE…..,Nu putea ACTORUL TUDOREL FILIMON(nea POPAde la bloc)sa va minta si sa va schimbe viata in halul asta….Va doresc MULTE SUCCESURI….!!si eu si ACTORUL !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *